Sommar, sommar & sommar

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_pelargon-7876

Hej alla bloggisar!

Min semester går sakta mot sitt slut och även om jag verkligen tycker om mitt jobb så vill jag vara ledig längre :-).

Igår tog vi med lite lunch och åkte ut till mina föräldrar och dels gömde oss under äppelträden, dels badade i grannens pool och Micke somnade gott i solstolen med katterna som sällskap. Jag passade på att fotografera en av mammas gigantiska pelargoner. Dom är inte blommor längre i mina ögon utan träd!!

När vi kom hem igår kväll hade värmen lagt sig lite så Micke började skruva upp hängrännor på altanen och jag.. ja, jag satt och drack rosé och tittade på :-)). Perfekt arbetsfördelning tycker jag! Håller ni inte med?!

Vad som händer idag får vi se, men jag har i alla fall förberett en sak som jag dragit på i evigheter.. ni vet sånt där som inte blir gjort om man inte gör det direkt. Jag har ett gäng gardinlängder som är på tok för långa och veckar sig på golvet och det är sååå fult, så nu ska de äntligen sys upp så de blir rätt längd. Sen ska jag åka och leta efter två konsoler till våra fönsterbrädor för fönsterbolaget glömde att sätta upp konsoler under en av brädorna i sovrummet så den börjar luta lite vilket stör mig massor.

Mickes projekt är att fixa till vår grind vid staketet för nu är vi less på att igelkottarna bor under vår altan. Jag vet att dom är jättesöta men de är riktiga skadedjur så vi vill inte ha dem i trädgården längre.

Vad ska DU göra idag? Berätta jättegärna!!

Spara

Spara