Solrosor lagom till kvällen

150904_hus30_solrosor_DSCF1313

 

150904_hus30_solrosor_DSCF1319

Jag lät ansiktet och ögonen få vila från makeup idag så ni får en riktig osminkad sanning :)

150904_hus30_solrosor_DSCF1326

 

150904_hus30_solrosor_DSCF1330

Foto: Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 35mm/1.4

I Enköping så sår kommunen alltid solrosor på en stor äng, och vem som helst får plocka och det gör jag.. så länge de finns kvar :). Det var perfekt att de hann komma lagom till kvällens middag för nu står solstrålarna på köksbordet och kommer lysa ikapp med Linda, Susanne, Ullis, Lena och Amanda ikväll!!

Jag piffade till buketten med lite lövkvistar och ormbunkskvistar och blev faktiskt riktigt nöjd.

Och vet ni.. när jag plockade blommorna så dök en annan tjej upp och jag var fräck och frågade om hon kunde fota mig bland solrosorna. När vi pratat ett tag visar det sig att hon är mat och bak-bloggare men tagit ett uppehåll, och kommer snart tillbaka.

Jag kommer absolut att hålla koll på Eat & Sweet då det är så kul att hitta nya Enköpingsbloggerskor!

Nähäpp, nu är det dags att börja förbereda för kvällen, jag är ALLTID ute i sista sekunden när jag ska göra något sånt här.. men jag tror att tjejerna vet hur jag är :-).