Än släpper jag inte taget

 

Vi närmar oss med stormsteg till ett nytt oskrivet blad av många dagar som ska fyllas med arbete, trevligheter, samvaro och mycket annat, och hur mycket jag än älskar advent och jul så efter nyår får jag vårkänslor och vill få in ljuset hemma igen, ta bort allt lulligt och vackert julpynt och skala av.. men än är jag inte redo. Jag vill behålla julkänslan lite till.

Jag vill fortfarande tända stearinljusen på köksbordet, jag vill svepa förbi julgranen och lyssna spänt om någon av kulorna ramlade i golvet, jag vill plocka bort barr från köksbordet från den lilla minigranen som står i vasen och så vill jag vakna på morgonen och se adventsljusstaken lysa i mörkret.

Så några till av julkänsla får vi väl ha, eller hur :-)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  29 december, 2016

  Självklart får man det! Så många dagar man vill!

  Kram Lena

 2. Svara

  anneliesblomsterochbakverk

  29 december, 2016

  Jamen verkligen! Tycker att julmyset befinner sig i olika stadier, i alla fall för mig. Till helgen åker granen ut och tomtarna upp på vinden. Adventsljusstakar och annat fint får stå kvar till Tjugondag Knut och tända ljus kan man njuta av länge, länge. Köpte faktiskt hem en bukett krispiga tulpaner häromdagen – ljuvligt!

LEAVE A COMMENT