Sköna sandaler till sommaren

160310_klingel_bloggsamarbete_hus30_DSF5611

Behöver du sköna sandaler till sommaren?

Dessa sandaler skickade Klingel hem till mig, jag som har svårt med sköna skor då jag har så onda fötter jämt. När jag skulle till Thailand så tog jag med mig högklackade sandaletter för att gå i på kvällarna. Jojo.. de låg kvar i resväskan av flera skäl.. dels för att ingen annan klädde sig så utan alla klädde sig vackert och bekvämt, och dels så sväller jag upp av värmen och tränga på sig nåt annat än mjuka skor då var inte ett alternativ. Till sist så gick vi långa sträckor varje dag.

Dessa sandaler ifrån Rieker går att justera på flera sätt för bäst passform och det passade perfekt för jag kunde justera beroende på om jag var svullen eller inte. Jag kan kanske erkänna att jag inte skulle ha valt dessa själv om jag gått i butiken och tittat på skor, men i efterhand så är jag så himla glad att dessa ramlade ner i min brevlåda inför resan!!

Jag kommer garanterat att använda dessa ofta i sommar. Och är du sugen så är dessa dessutom nedsatta i pris nu!

Detta är ett bloggsamarbete mellan Hus30 och Klingel.se
15 mars, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  14 mars, 2016

  Heeej!
  Har följt er på er resa, men inte hunnit skriva något varje dag.
  Ni ser verkligen ut att ha haft det helt underbar toch diina bilder är ju som alltid så fina!
  Bra skor är verkligen A o O. I värmen är det än viktigare :)
  Ha en fin start på den här veckan!
  Kram Anna

 2. Svara

  Katarina

  14 mars, 2016

  Hallå där!
  Alltså er resa…helt magisk och när man sjunker in i bilderna känner man värmen o dofterna…;)
  Du är superfin och bra skor är verkligen A och O…alltid svårt det där..
  Att se snygg ut, gå långt och inte få ont….jag vet…
  Jag kör också med rieker i bland. De har bra skor.
  Kram du fina!
  Katarina

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  14 mars, 2016

  Reiker gör riktigt sköna skor! Jag har också ett par sandaler därifrån.

  Kram Lena

 4. Svara

  home2tiny

  15 mars, 2016

  Fantastiska bilder från er resa, förstår att ni njöt och bara hade det hur skönt som helst. Sandaler är ett måste under sommaren. Kramisar Tina

LEAVE A COMMENT