Sköna sandaler till sommaren

160310_klingel_bloggsamarbete_hus30_DSF5611

Behöver du sköna sandaler till sommaren?

Dessa sandaler skickade Klingel hem till mig, jag som har svårt med sköna skor då jag har så onda fötter jämt. När jag skulle till Thailand så tog jag med mig högklackade sandaletter för att gå i på kvällarna. Jojo.. de låg kvar i resväskan av flera skäl.. dels för att ingen annan klädde sig så utan alla klädde sig vackert och bekvämt, och dels så sväller jag upp av värmen och tränga på sig nåt annat än mjuka skor då var inte ett alternativ. Till sist så gick vi långa sträckor varje dag.

Dessa sandaler ifrån Rieker går att justera på flera sätt för bäst passform och det passade perfekt för jag kunde justera beroende på om jag var svullen eller inte. Jag kan kanske erkänna att jag inte skulle ha valt dessa själv om jag gått i butiken och tittat på skor, men i efterhand så är jag så himla glad att dessa ramlade ner i min brevlåda inför resan!!

Jag kommer garanterat att använda dessa ofta i sommar. Och är du sugen så är dessa dessutom nedsatta i pris nu!

Detta är ett bloggsamarbete mellan Hus30 och Klingel.se