Ska vi slå oss ner i kvällssolen?

På förmodligen obestämd framtid har vi fått låna en liten grupp med trädgårdsmöbler av mina föräldrar. De behövs slipas av och målas om, men tills vi hunnit det så ställde jag dem på sin tänkta plats.

På kortsidan ner mot vägen är det ganska sluttande, mest mossa och sen kommer det blåbärsris och träd. Det är kanske inte egentligen någon plats där man kommer sitta dagligen, men jag tycker att kvällssolen där mot väggen är helt magisk och ville ändå ha en liten sittplats där, så den här lilla gruppen passade utmärkt där. Ja, åtminstone tycker jag det :-). Jag får väl helt enkelt hoppas på att Micke litar på mig när det kommer till inredning. Eller.. det vet jag ju att han gör såklart.

Idag har varit på en stekhet utflykt upp till en äkta svensk del av Dalarna, men mer om det i morgon. Nu ska jag ägna mig åt att vattna våra pallkragar, lukta lite på vildrosorna i trädgården, plocka några smultron och bara ta det lugnt. När solen går neråt ska jag krypa in i soffhörnet och surfa runt hos mina internetvänner!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Marie Karlsson

  27 juni, 2020

  Ja det såg jättehärligt ut att sitta där

  • Svara

   Ulrica

   28 juni, 2020

   Tack fina du :).

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  4 juli, 2020

  Det ser jättemysigt ut där. Vilket härligt ljus!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2020

   Ja, det är jättemysigt.. tyvärr lite nära vägen men det får vi ju leva med :).
   Och blåbärsriset där på kortsidan är fullt med blåbär så jag bara längtar tills de ska bli färdiga!!
   Kram

LEAVE A COMMENT