Ska det regna idag igen?!

Inlägget innehåller reklamlänk till Kökets favoriter

Godmorgon onsdag!

Jisses, igår slocknade jag sittandes i soffan.. då vet man att man är trött va :-). Det var nästan så det lockade att bara dra pläden över mig, stänga locket på datorn och sova kvar i soffan.. men jag drog mig upp och kröp i säng istället.

Något jag gillar när jag inreder hemma är när jag kan kombinera olika storlekar på saker som ska stå ihop, och så måste det nästan alltid vara i kombination av ett ojämnt antal så det blir symmetri. Är ni likadana?

Dessa blå vaser tyckte jag så himla mycket om.. och de går att kombinera genom att använda alla som ljuslyktor, alla som vaser eller sätta blommor i någon och ljus i någon. Och de passar även utmärkt att ha på altanen om du vill ha blockljus eller värmeljus i utan att ljusen ska blåsas ut av vinden. Smart va!! Här hittar du den minsta, den mellersta och den stora :-). Varför inte önska dig detta i morsdag-present? De är dessutom på rea just nu *woop woop*

Ha nu en jättemysig onsdag! Det ryktas om regn idag igen.. hoppas de har fel!
Pussåkram

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Marie Karlsson

  27 maj, 2020

  Här tämligen vräkte det ner ett tag idag på efm

  • Svara

   Ulrica

   2 juni, 2020

   Usch då.. ja, det är väl skönt om det regnar ibland men men :-)

 2. Svara

  Sallys hus

  28 maj, 2020

  Hej vännen
  Nu har jag läst i kapp igen❤️
  Du verkar göra SÅ mycket mysiga utflykter hela tiden du😍😍
  Skultuna har jag bara varit i på hösten men vem som helst kan ju se att man måste åka dit och sitta där vid ån…
  sÅ fiiiint ju❤️
  Å va roligt för Thomas med eget hus kanske och även om jag förstår att du hade velat ha dem närmre så får du vara glad om det bara blir en timmes resväg…..ändå okej ju😘
  Stor kram fina du…hoppas vi kan ses snart❤️

  • Svara

   Ulrica

   2 juni, 2020

   Jag tycker att det känns som att du gör massor med roliga utflykter hela tiden ♥️.. men jodå, jag försöker komma iväg lite då och då.. så mycket man nu får göra :-).
   Ja, vi får hålla tummarna att ungarna hittar nåt hus snart, de längtar till något eget.
   Jag hoppas också att vi kan ses snart, det vore så mysigt ♥️

LEAVE A COMMENT