Ska det regna idag igen?!
Inlägget innehåller reklamlänk till Kökets favoriter

Godmorgon onsdag!

Jisses, igår slocknade jag sittandes i soffan.. då vet man att man är trött va :-). Det var nästan så det lockade att bara dra pläden över mig, stänga locket på datorn och sova kvar i soffan.. men jag drog mig upp och kröp i säng istället.

Något jag gillar när jag inreder hemma är när jag kan kombinera olika storlekar på saker som ska stå ihop, och så måste det nästan alltid vara i kombination av ett ojämnt antal så det blir symmetri. Är ni likadana?

Dessa blå vaser tyckte jag så himla mycket om.. och de går att kombinera genom att använda alla som ljuslyktor, alla som vaser eller sätta blommor i någon och ljus i någon. Och de passar även utmärkt att ha på altanen om du vill ha blockljus eller värmeljus i utan att ljusen ska blåsas ut av vinden. Smart va!! Här hittar du den minsta, den mellersta och den stora :-). Varför inte önska dig detta i morsdag-present? De är dessutom på rea just nu *woop woop*

Ha nu en jättemysig onsdag! Det ryktas om regn idag igen.. hoppas de har fel!
Pussåkram