12:e december

161211_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_signe

Godmorgon 12:e december!

Brrr, i helgen har det snöat MASSOR och i morse var det ganska många minusgrader för att vara här i lilla Enköping. Det är så vackert ute så det nästan gör ont. När snön hänger tungt på grenarna på träden och det gnistrar och knarrar.. då är det riktig vinter. Snälla vädergudarna, låt oss få behålla det här minst över nyår nu!!

Våra kissar vill inte riktigt vara ute så länge i det här vädret. Dom sitter hellre och spanar ut ifrån värmen :-). Signe är värst och springer ut och in hela tiden, men nu är hon inne lite mer än vanligt! Gosingar.

Näpp, dags att jobba!

11 december, 2016
13 december, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Christina

  12 december, 2016

  Ja det var verkligen kallt i morse, men härligt med snön och jag hoppas också att den kommer ligga kvar till jul och nyår :)

 2. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  12 december, 2016

  Åh vilken fin katt <3 Vår äldsta katt, Ellie, är riktig fin i kanten och vill inte alls vara ute mycket nu. Molly är tvärtom och skulle kunna bo ute.

  Mumrik är kattunge och nyfiken och busig så han vill ut bara för att men jag tror inte han är beredd på vad som väntar på andra sidan dörren ;)

  Svar: Stort TACK Ulrica! <3 hahaha det får man absolut göra, och tack – önskar den var sådär fast och vältränad men tyvärr får jag skylla lite på kläder + posering och vinkel. Har fotograferat för mycket modeller i mina dagar så har väl Lite koll på att olika sätt att stå på framhäver olika delar av kroppen :P

  Åh men jag kan förstå att det tar tid att bli säker i sig själv och hitta sin stil efter en så dramatisk förändring i kroppen. De bilder jag sett på dig tycker jag du ser ut att ha himla fina kläder som känns "du" i alla fall, så mycket du som jag som inte känner dig kan säga i alla fall :) Det allra viktigaste är ju alltid att man trivs i det man har på sig.

  Angående att ha en minimalistisk garderob så ska dock tilläggas att ibland behöver man tänka att man har tex. en vinterjacka, X plagg att ha på jobbet och X plagg för hemmet, beroende på hur man arbetar och bor. En del delar upp sin garderob och har X plagg / säsong också.

  Jag har ju helt andra kläder hemma eftersom jag är mycket i skogen, bär ved eller busar med katter så "snygga" kläder som de ovan har jag sällan hemma. Och så måste det få vara. Så länge det fortfarande är med måtta och man ser till att även de där bekväma kläderna eller friluftskläderna är hållbara, kanske köpta second hand eller att man ändå försöker ha dem så länge man bara kan (tills de ramlar isär typ).

  I Åre lär vi ju springa runt i ull-underställ mest hela tiden, eller? ;)

  Ja rensa rensa! Gör som Mia tipsade om i en kommentar längre upp med att vända alla galgar fel och sedan vänder hon dem rätt när hon använt ett plagg. efter ett tag får man en tydlig överblick över vilka plagg som aldrig används – så bra tips!!

  Kraaam

LEAVE A COMMENT