Shit, vilken vår det kommer att bli
Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

Godmorgon lördag!

Fyyyyy fasiken.. eller faan på ren svenska.. vad jag saknar min man nu ❤️. Han har suttit fast i Oslo sen den 28 januari och det han vet just nu är att han kan komma hem 4 mars som tidigast. Jädra Covid som skenar vilt och gör så att han inte kan komma hem :(. Risken är dessutom stor, om man ska tro på vad media skriver, att det blir förlängt.. vilken jäkla vår det blir då..

Men om vi ska vända till mer positiva vibes istället så finns det en hel del kul grejer att fira… igår landade jag världens långtgående samarbete med en lokal bygg-butik så jag åkte ifrån mötet med ett stort leende och det bästa av allt var att de var minst lika taggade som jag, så nu ska här snickras, renoveras och odlas på Nyborg :-). Vi firar även att vår älskade svärson Adam fyller år idag, att det är alla hjärtans dag i morgon, att jag fyller år på tisdag, att det är lördag, att det hänt en annan superkul grej för Adam som vi inte får berätta om än, men vi är sjukt stolta och glada, och att Denise, Adam och prins William flyttar till huset om 1,5 vecka. Och så är jag glad för att börja jobba på kontoret på måndag, och träffa min “syrra” Marika som jag saknat massor, och alla andra fina jobbarkompisar!!

Våren innebär massor med kul projekt

Så fort temperaturen i huset tillåter så ska jag påbörja renoveringen av hallen. Adam ska hjälpa oss att tapetsera med en gröngrå tapet från William Morris som finns att köpa på Ackes i Enköping (ej sponsrat) och sen ska jag ge oss på att måla klinkersgolvet vitt. Vi har en galet liten hall så ljus är ett måste. Vi ska även sätta in mer glas i våra ytterdörrar och måla dem vita men det får vänta tills det är så varmt ute att vi klarar oss utan dörrar medan de blir målade :-). På vårt lilla skåp flyttar jag om saker hela tiden men den fina IIttala-lampan står helt rätt där, de andra grejerna åker runt lite hur som ibland men nu kanske jag är hyfsat nöjd :-))

Men nu ska jag sluta svamla.. ha nu en underbar lördag mina kära läsare ✨