Ses vi på BBConference i morgon?

bbconference_logo

I morgon är det äntligen dags för BBCON och det ska bli så himla spännande.

Många av mina förebilder är där och jag hoppas att jag vågar gå fram och säga hej till dem :-).
Underbara Clara‘s sköna blogg gillar jag så himla mycket, Sara Rönne är en stor träningsförebild och Maria Bååth Strömberg är en fotograf som jag skulle vilja sitta en hel dag och prata foto med :-). Många andra namn som är mer nya för mig ska det bli jätteintressant att lyssna på.

Dagen börjar med frukost tillsammans med de härliga tjejerna Lena, Angelica och Anna. Vi kommer att hänga ihop hela dagen lång och jädrar vad det ska tjattras, fnissas, fotas och tjattras ännu mera :-). Jag längtar MASSOR!!

Nu börjar bara stora paniken.. ni vet.. klädpaniken!! Vad sjutton ska jag ha på mig? Snyggt men ändå bekvämt. De andra tjejerna är supersnygga så jag ska jäklar i mig tänka till här nu :-).

Kommer DU dit?! Skriv gärna en kommentar här hos mig, och/eller kom fram och säg HEJ till mig under dagen. Jag är mega-feg så hjälp mig gärna på traven att mingla!!