Ses vi på BBConference i morgon?

bbconference_logo

I morgon är det äntligen dags för BBCON och det ska bli så himla spännande.

Många av mina förebilder är där och jag hoppas att jag vågar gå fram och säga hej till dem :-).
Underbara Clara‘s sköna blogg gillar jag så himla mycket, Sara Rönne är en stor träningsförebild och Maria Bååth Strömberg är en fotograf som jag skulle vilja sitta en hel dag och prata foto med :-). Många andra namn som är mer nya för mig ska det bli jätteintressant att lyssna på.

Dagen börjar med frukost tillsammans med de härliga tjejerna Lena, Angelica och Anna. Vi kommer att hänga ihop hela dagen lång och jädrar vad det ska tjattras, fnissas, fotas och tjattras ännu mera :-). Jag längtar MASSOR!!

Nu börjar bara stora paniken.. ni vet.. klädpaniken!! Vad sjutton ska jag ha på mig? Snyggt men ändå bekvämt. De andra tjejerna är supersnygga så jag ska jäklar i mig tänka till här nu :-).

Kommer DU dit?! Skriv gärna en kommentar här hos mig, och/eller kom fram och säg HEJ till mig under dagen. Jag är mega-feg så hjälp mig gärna på traven att mingla!!

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Rania { Rowan Tree }

  27 maj, 2016

  Åh jag önskar jag hade kunnat vara där och träffa alla er härliga bloggare men jag åker bort på måndag så att vara borta under helgen Också blev lite mastigt för mig som är så hemmakär haha!

  Svar: Hihi man glömmer liksom bort att det ligger där i frysen, men smoothies är så himla enkelt att slänga ihop så jag försöker skärpa mig jag med. Hoppas du njuter av många goda smoothies i helgen, kram och detsamma!

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  27 maj, 2016

  Eller hur! Klädpaniken! Vad ska man ha på sig som funkar från tidig morgon till sen kväll?! Jaja, man får väl dra på sig nåt och försöka se cool ut, hehe! Ses imorrn! Så pepp!

  Kram Lena

 3. Svara

  Ekenäsliv

  27 maj, 2016

  Ja men hallå… !!! Hur mycket tror ni jag har med mig i bilen för att vara safe och hoppas ngt passar liksom..???
  Ska bli såååå kul att ses!!!
  Kraaaam Anna

 4. Svara

  Paulina Gunnardo

  27 maj, 2016

  Skönt men ändå bekvämt ja.. Funderar i denna stund på om jag ska ta mina otroligt sköna kängor eller om jag ska dra på mig klackar och riskera att gå som en älg. Ser nog snyggt ut om jag står still :)

  Glad föresten att jag hittade din blogg (genom din kommentar hos mig) för jag behöver lära mig massor om foto nu. Har en systemkamera som jag dammat av men det är inte helt lätt att få till bilderna snyggt i bloggen.

  Ses imorgon :)

 5. Svara

  Katarina

  27 maj, 2016

  Hej hej!
  Önskar sååå att jag hade kunnat åka…
  Men den här gången funkar det tyvärr inte i tidsplanen..

  Ha så himla skoj nu och hoppas ni blir fyllda av pepp och inspiration.
  Ta mååånga bilder!!
  Kram Katarina

LEAVE A COMMENT