Semestern som regnade bort..

150730_hus30_regnigsommar_DSCF0659

Jag som behöver måla staketet.. när ska man kunna göra det då *morrar*

150730_hus30_regnigsommar_DSCF0664

Ja, nu är det bara TVÅ dagar kvar på min semester och hittills har jag inte fått sätta på mig bikini och lägga mig i solstolen, har inte legat på magen på altanen och löst korsord, inte heller suttit ute i solstrålarna och ätit frukost, och inte badat i sjön en enda gång :(

Visst har jag fått mycket gjort inne istället, men liiiite roligare väder kunde vi väl ha fått?!

Nåväl, jag tänder sovrumslampan när jag kliver upp så det känns lite ljusare även inomhus. Tänder värmeljus på bordet, drar på mig raggsockorna, kokar te och tittar på TV4 Nyhetsmorgon. Att måla staketet, plocka svamp och blåbär eller gå ut och fota.. näpp!

Förlåt att jag gnäller, men idag brast den positiva energin, när regnet slår så hårt att jag knappt hör vad dom säger på TV’n.

Jag hoppas innerligen att någon av er läsare har fint väder där ute idag!! Bloggar du eller har Instagram så visa gärna och berätta för mig :)