Sätter hundarna på bordet.. eller?
Inlägget innehåller reklamlänk till Hemtex

Godmorgon tisdag!

Alltså, det är så underbart att strosa runt i trädgården och se vad som växer upp. Något som jag personligen tycker är jättefint är hundkäx. De är så himla fina när de växer i diken och längs grusvägarna, men är också jättefina att sätta i en vas på altanen :-)

Häromveckan köpte jag en avtorkningsbar grön duk på Hemtex. Den är inte glansig och styv som en vaxduk men den är vattenavstötande och går att torka av om man spillt ut något på den. Storleken var precis lagom till altanbordet och jag blev jättenöjd.

Ikväll kommer mina “syjunta-tjejer”, mina tjejkompisar som jag känt längst av alla, och hälsar på hos oss på Nyborg för första gången och det ska bli så himla himla mysigt!! Veronica i gänget har jag känt ända sen jag låg i magen på mamma och som “junta-grupp” har vi 6 tjejer hängt ihop sedan 1996 då flera av oss gick hemma och var mammalediga. Herregud.. nästa år firar vi ju 25 år som junta.. jisses, det måste vi nog fira tror jag :-)

Ha en underbar tisdag, kära läsare 💕