Samtidigt men långt borta.

2014-12-01_14.47.13[1]

Foto: Mikael Johansson

Häromdagen fick jag ett mejl av min sambo där han visar hur det ser ut där han jobbar, ifrån hans vinkel högt uppifrån :). Han jobbar med telecom och sitter allt som oftast högt uppe i en telemast och drar kablar och grejer som jag inte riktigt förstår. I korta drag så har han sagt att han gör så att man kan surfa och ringa med mobilen och då förstår jag ju bättre :o).

Micke avskyr att fotografera och ännu mindre att själv vara med på bild så jag blev allt lite förvånad när jag fick bilderna. Jag undrar om han inte plåtade dem mest för att retas med mig då han vet att:

– Jag älskar allt som har med fjällen att göra
– Jag älskar snö, stora träd och spegelblanka sjöar

Hmm…. busälskling!!

Bilden är tagen i Sogndal, som ligger i Sognefjorden i Norge.

TACK, älskling för bilderna.
Saknar dig.
Massor!!

4 december, 2014
6 december, 2014

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  5 december, 2014

  Wow, vilken underbar arbetsmiljö!

  Kram Lena

 2. Svara

  Hem & Trevligheter

  5 december, 2014

  Så underbart vackert! Han är ju duktig på att fota, kanske är dags för Micke att börja blogga? ;)

  Kram Linda

 3. Svara

  Madde - Dagarna.nu

  5 december, 2014

  Så vackert!
  Måste åka till Norge någon gång

 4. Svara

  Helén i Vilrummet

  5 december, 2014

  Vilken magisk bild! Vackert!
  Kram Helén

 5. Svara

  majamyra | It´s all about the details

  14 december, 2014

  Wow, vad mäktigt! Vilken utsikt han har!
  Lisa

LEAVE A COMMENT