Samtidigt men långt borta.

2014-12-01_14.47.13[1]

Foto: Mikael Johansson

Häromdagen fick jag ett mejl av min sambo där han visar hur det ser ut där han jobbar, ifrån hans vinkel högt uppifrån :). Han jobbar med telecom och sitter allt som oftast högt uppe i en telemast och drar kablar och grejer som jag inte riktigt förstår. I korta drag så har han sagt att han gör så att man kan surfa och ringa med mobilen och då förstår jag ju bättre :o).

Micke avskyr att fotografera och ännu mindre att själv vara med på bild så jag blev allt lite förvånad när jag fick bilderna. Jag undrar om han inte plåtade dem mest för att retas med mig då han vet att:

– Jag älskar allt som har med fjällen att göra
– Jag älskar snö, stora träd och spegelblanka sjöar

Hmm…. busälskling!!

Bilden är tagen i Sogndal, som ligger i Sognefjorden i Norge.

TACK, älskling för bilderna.
Saknar dig.
Massor!!