Så skön inredning på restaurang Kroken

Ett ställe som blivit ett måste att besöka varje sommar är restaurang Kroken i Nynäshamn. Vi har varit där flera år i rad innan vi åkt mot Gotland och vi var där lite tidigare i våras på en helgutflykt.

Jag tokgillar deras inredning så jag kände bara för att dela med mig om hur häftigt det ser ut och såklart tipsa er om att åka dit och äta mat.. deras förrätt med buffelmozzarella kom tillbaka även i årets sommarmeny, men i år ser jag att de har uteslutit marconamandlarna och ramslöksvinegrätten men det ska jag nog ge dem feedback på för helt ärligt kan jag tänka mig att åka ända dit BARA för att få äta den förrätten.. magiskt god!!

Ser ni så läckert de hängt upp flaskor och använt som bordslampa?

Inredningen är lite murrig och industriell och det är bara såååå fint!

Självklart är inredningen inspirerad av havet, vilket passar så himla bra här.

Ja.. som sagt.. åk dit och ät och njut, de är värda varje besök!!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  15 juli, 2021

  Vilket bra tips! Det har jag totalt missat. Dit måste vi åka vid tillfälle. Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  4 september, 2021

  Vilket härligt ställe! En inredning som jag definitivt gillar. Och är maten och servicen dessutom bra så är ju allt toppen! Tack för tips, man vet aldrig när man har vägarna förbi Nynäshamn :-)

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT