Så skön inredning på restaurang Kroken

Ett ställe som blivit ett måste att besöka varje sommar är restaurang Kroken i Nynäshamn. Vi har varit där flera år i rad innan vi åkt mot Gotland och vi var där lite tidigare i våras på en helgutflykt.

Jag tokgillar deras inredning så jag kände bara för att dela med mig om hur häftigt det ser ut och såklart tipsa er om att åka dit och äta mat.. deras förrätt med buffelmozzarella kom tillbaka även i årets sommarmeny, men i år ser jag att de har uteslutit marconamandlarna och ramslöksvinegrätten men det ska jag nog ge dem feedback på för helt ärligt kan jag tänka mig att åka ända dit BARA för att få äta den förrätten.. magiskt god!!

Ser ni så läckert de hängt upp flaskor och använt som bordslampa?

Inredningen är lite murrig och industriell och det är bara såååå fint!

Självklart är inredningen inspirerad av havet, vilket passar så himla bra här.

Ja.. som sagt.. åk dit och ät och njut, de är värda varje besök!!