Ett Svemesterstopp i Nynäshamn

På vår resa mot Gotland valde vi att åka lite tidigare för att stanna i Nynäshamn och ha det lite lugnt och skönt. Uppkopplingen har varit totalt obefintlig så jag har fått en lite lätt ofrivillig bloggpaus, men nu så kunde jag få ut det här inlägget i alla fall.

Vi kom fram ganska sent i torsdags kväll så vi började fredagen med en cykeltur längs Strandvägen där de byggt upp utegym. Mamma provade några olika varianter.

Hungrig till lunch blir man ju rätt ofta så vi stannade på restaurang Kroken och njöt av solen, vattnet, maten och sällskapet. Jag åt något som faktiskt var bland det godaste jag ätit på länge. Jag fick en stor buffelmozzarella med en mix av ekologiska tomater, salladslök, rödlök, marconamandlar och ramslöksvinägrett. Alltså huuuur gott!!

När vi kom tillbaka till husvagnen och husbilen så hade Adam, Denise och prins William kommit och vi hade köpt en liten present inför resan. William fick sitt första set med Duplo och det var mycket uppskattat :-).

På kvällen var det dags att ta en promenad för att få lilla prinsen att sova så vi gick från Strandvägen och ner till bryggan igen vilken var en tur på runt milen fram och tillbaka, och pappa plockade blåbär på vägen och sen gick vi ut på klipporna och tittade på utsikten.

När solen gått ner var det dags att hoppa i säng för klockan skulle ringa 03.20 för att hinna med båten.

I skrivande stund har vi kommit över till Gotland och fördrivit en hel dag redan, men mer om det i morgon :-). Nu ska vi ta och bädda och flytta över till mina föräldrars husbil så våra barn med respektive och lilla William får ta över husvagnen som sitt boende resten av veckan.

Pussåkram

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT