Fredagsbuketten i Louise Roe

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_louise_roe_ljuslykta_vas_syrener-7548

Trevlig fredag vill jag önska er underbara läsare!!

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_louise_roe_ljuslykta_vas_syrener-7550

 

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_louise_roe_ljuslykta_vas_syrener-7552

 

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_louise_roe_ljuslykta_vas_syrener-7556

Fredagsbuketten den här veckan blir såklart de ljuvliga syrenerna som blommar så himla fint just nu. Jag stoppar ner dem i de coola vaserna från Louise Roe. Jag gillar dem jättemycket!!

Så här innan jag susar iväg mot jobbet som idag innehåller många möten, från morgon till sen eftermiddag så bara måste jag öppna dörren, lyssna på fåglarna som kvittrar och tjattra lite här inne :-). På fredagar börjar jag sällan före sju på jobbet pga att jag alltid handlar fredagsfika till vår grupp så då är det liksom bara enklast att shoppa det direkt när affären öppnar istället för att åka onödigt mycket bil.

I morse plockade jag fram min stora Nikon-klump för jag ska iväg på fotouppdrag direkt efter jobbet och har inte fotat jobb med min Fuji-utrustning än så jag ville ta med min Nikon som backup, men h*e vad den väger mycket. Jisses, just nu ska det mycket till om jag skulle ändra mitt beslut att bli en Fuji-fotograf på “heltid” :-). Idag blir en statement-day där Fujin ska få leverera!!

Igår, hörrni, var jag på ett jätteviktigt event som berörde mig! Det ska jag berätta mer om inom kort. Jag börjar bara med att säga tusen tack, fina Lena och Carola för sällskapet och tusen tack, fina Fnulan för inbjudan. Vilken härlig kväll vi hade :-)

Vad händer hos er i helgen? Berätta gärna, jag vill veta!!