Roadtrip på Sveriges nationaldag

På vår husbil har vi haft ett cykelställ som de förra ägarna satt så högt upp att vi inte kunnat få upp våra cyklar, hur vi än gjort. När jag en dag såg en husbilsvlogg på Youtube så insåg jag att det finns nedsänkbara cykelhållare och började googla direkt. Huga.. dom kostade fasiken mellan 12-14000 kr men som tur var så hittade jag ett på Marketplace för 3500 kr.

När det var dags att hämta det så var det Sveriges nationaldag. Micke var i Norge så jag tog med mig mina föräldrar på en roadtrip, för cykelstället fanns såklart inte i närheten utan ca 38 mil bort.. i Jönköping :-)

Efter att ha hämtat cykelstället så gjorde vi ett snabbt stopp i hamnen i Gränna för att se om vi kunde hitta något gott att äta, men det var ganska dött där så vi åkte vidare till gamla Linköping där vi stannade över natten på ställplats.

När vi vaknade på nationaldagen så var det rejäl sommarvärme och vi traskade runt i gamla Linköping ett bra tag innan själva firandet började. De gamla husen är så otroligt fina!

Jag spanade länge på den här honungsrosen, jag vill verkligen ha en egen.. det gäller bara att hitta en plats där den kan växa fritt.

Vi åt god glass i den lilla parken, kolla in de små fåglarna som njuter av att plaska i vattnet :-). Dom var alldeles burriga av att ha simmat runt!

Strax efter lunch var det dags att fira vår nationaldag, men det var så varmt och så mycket folk så vi knappt hörde eller såg något alls, så vi tog en fika i syrenbersån och sen åkte vi hemåt istället.