Rena fönster.. nu är våren här!

Hallå alla fina läsare!! Jag har fått så många nya läsare här inne så jag tänker att jag snart ska skriva ett fräscht inlägg om vem jag är som skriver här :-). Men just nu börjar jag med att bara sitta här och njuta i soffhörnet och titta ut genom våra nytvättade fönster.

Jag hade semester idag och hade anlitat en fönsterputsare som vi anlitat många gånger tidigare. Han är så otroligt duktig, noggrann och hjälpsam, så behöver ni en bra städfirma eller fönsterputsare så ska ni vända er till Sven-Erik på Mälardalens golvvård.
(ej sponsrat, bara ruskigt nöjd kund)

Då våra fönster är från 1800-talet och på senare tid har man skruvat dit extra isoleringsglas så är fönstren svintunga och de flesta går inte att öppna för de har inga gångjärn, dom är bara dithängda så min pappa var här och hjälpte oss att skruva bort och skruva dit fönsterna i takt med att Sven-Erik putsade. Mycket mycket uppskattat!!

Köksfönstret var extremt smutsigt så när det blev rent så hoppade jag högt :-).. så härligt att stå där och titta ut nu!! Vi har en ekorre som bor i våra träd så den står jag ofta och studerar när den äter fågelfrön som landat på marken.

Det känns sååå skönt att ha fått rena fönster. Nu känns det verkligen som att våren är på gång, och medan pappa skruvade fönster så fixade jag i ordning efteråt, och mamma var ute i trädgården och räfsade bort lite gamla växter och löv från vintern så nu såg vi att det knoppas överallt.. rabarbern sticker upp, plommonträdet har fått knoppar, tulpaner, pioner, kärleksört.. det spirar överallt i solen. Underbart!!

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  17 mars, 2021

  Visst är det skönt med rena fönster! Jag brukar också leja ut fönsterputsningen…till Per haha. Han är chef över fönsterputsningen och tvätten. Jag är bra på annat. Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  18 mars, 2021

  Det är så härligt med nyputsade fönster! Och era fönster är ju dessutom så vackra. Både fönstren i sig och det du satt i fönstren!

  Vi ska köpa flyttstäd sen när vi får flytta till vårt nya hus, så tack för tips! Men jag ska nog tvätta fönstren inom kort. Det är välbehövligt.

  Kram Lena

 3. Svara

  Sallys hus

  19 mars, 2021

  Ååååå…. du har så galet fint och jag längrt SÅ tills jag får se hela härligheten IRL <3
  Å gissa om man blir sugen på nyputsade fönster nu… Skitiga är bara förnamnet här hemma hos mig…
  Kraaaaam fina du och ha en mysig helg!

LEAVE A COMMENT