Reklam: Det är viktigt att alltid ha bra skor

Detta är ett reklaminlägg i samarbete med Engelbert-Strauss


Använder du dig av bra skor för dina fötter?

Jag har i många år haft ömma fötter och har en eländig knöl på vänster lilltå som gör att skor inte sitter lika skönt på båda fötterna. Förr så köpte jag billiga syntetskor och hade problem med svampiga och varma fötter som aldrig kändes fräscha. Numera köper jag aldrig syntetskor, och som ni säkert förstår så är det inte av andra skäl än att jag behöver det mjuka och följsamma som kommer med skinnskor.

Att hitta rätt skor för rätt tillfälle är inte alltid så enkelt, men något som jag tycker funkar till allt är ett par sköna, stabila men nätta kängor. De jag har på bilden ovan passar lika bra i skogen som till en långklänning. Sånt gillar jag, och dessutom är det ju trendigt idag att använda kängor, så om man nu vill vara trendig är det ju bra :-).

Ska man ha skor att gå i skogen med så är det i mina ögon väldigt viktigt att de är vattentäta, och är det arbetsskor man letar efter så är sulorna viktiga så att man orkar gå en hel dag i skorna. Detta gäller oavsett om det är pumps, tofflor eller skyddsskor. Jag har jobbat både på fabrik och på kontor och jag får nog lov att erkänna att skyddsskor till fabriksgolvet är skönare att gå i än pumpsen. Skyddsskorna är bredare och byggda för att gå på hårda golv. De smala pumpsen är absolut inte det!

Jag ska väl samtidigt också erkänna att jag är en riktig Converse-tjej och dom skorna är ju absolut inte de bästa att sätta på fötterna, så där frångår jag alla mina egna principer :-)

Detta är ett reklaminlägg i samarbete med Engelbert-Strauss