Presenter och ny bänkskiva

Inlägget innehåller reklamlänkar ifrån Åhléns

Titta så fina presenter jag fick av Lena, Helena och Katarina när vi hade vår bloggträff och fotokurs. Jag blev alldeles rörd [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”] och äntligen har vi en bänkskiva att kunna ställa de fina sakerna på!

Bänkskivan som försvann

ÄNTLIGEN har bänkskivan kommit. Den sista lilla slutdelen av bänkskivan försvann på vägen till oss på grund av att bänkskivan slutade saluföras i butiken och ordern då liksom bara gick upp i rök trots att den var gjord redan. Det gick långt långt och blev till slut ett reklamationsärende där huvudfabriken fick i uppgift att skaka fram den sista metern som vi saknade. Vi har väntat i evigheter men så äntligen idag kom den.

Jag var såklart tvungen att öppna och lägga den löst på plats för att se hur det kommer att bli. Halleeeluja [wp-svg-icons icon=”sun” wrap=”i”]

Jag fick en jättefin vas från Ernst, prosecco-doftljus från Bruka Design och kökshandduk från Lexington. Jag har faktiskt aldrig haft en kökshandduk hängande så på spishandtaget men jag tycker att det är väldans tjusigt så den blev jag jätteglad över <3

Det närmar sig med storm (nej, myr-)steg

Det sämsta med att renovera kök och invänta en liten del, är att resten också inte blir så bråttom med, och så står vi nu där med det klassiska.. att det saknas lister och passbitar. Men fasiken vet om vi kanske får till en liten träbit i helgen när det är långledigt. Den som lever får se!


Hörrni.. det är ju onsdagkväll, och påsken hägrar!! Najs, don’t you think!