Piffa upp hösten med grönt och guld
Inlägget innehåller reklamlänk till Afound, Ellos och Lindex

Jag har fått en stor kärlek för grönt, både i kläder och inredning. Jag har insett att det matchar mina gröna ögon också, så sakta men säkert byts kläderna i garderoben ut mot lite mer diskreta mönster och gröna färgtoner. Den här klänningen från Lindex fastnade jag direkt för. Tyget är i princip skrynkelfritt och lite tjockare så den passar jättebra nu till höst och vinter.

Stövlarna kommer ifrån Scorett och deras kollektion Perfect fit passar mig som har lite breda vader. Så här till vardags vill jag gärna ha en låg klack. Till det hela satte jag ett gammalt skärp som egentligen är ett herrbälte, men här hittade jag ett flätat skärp som skulle passa utmärkt!

Så här till hösten kan man verkligen piffa upp en outfit med lite smycken så jag vill bara tipsa om lite fina grejer. Jackan och skinnkjolen lockar mig verkligen!! Och nytt mobilskal måste jag ha för mitt är trasigt.. och jätteblått vilket inte alls speglar min höstfeeling :-). Hoppas du hittar någon favorit bland mina små tips!

Till grönt tycker jag det är så himla fint med guldsmycken och bruna accessoarer och jag känner att det passar mig och min stil väldigt bra, så jag har nog hittat ett vinnande koncept :-)

I eftermiddag svidar jag om till andra gröna nyanser.. det blir vandringsbyxor, min älskade Fjällräven-tröja, kängor och en gammal grön trasig mössa.. andas nordligare luft ska vi göra och jag räknar timmarna tills jag får gå hem och dra iväg!! Ha en toppenhelg alla fina läsare ♥️