En liten shopping på Verkstan

När jag är i Ljugarn så vill jag gärna gå en sväng och botanisera på Verkstan. Jag gillar verkligen allt där.. kläder, skor och inredning i precis min smak. Sen.. kanske jag inte gillade att kläderna var några hundra dyrare i butiken än om man beställt på nätet men men.. det fanns säkert någon strategi med det som jag inte förstår.

Nu fick jag anpassa mig efter resten av sällskapet så jag hade kunnat stannat längre men en snabbtitt är allt jag begär :-). Såna här lyktor har vi hemma lite här och var och jag skulle kunna ha fler, dom är lättplacerade och lyser så fint!!

Kläder ja.. jag föll pladask för både en klänning och en kjol i linne och jag som försöker hitta en stil som är någonstans mellan lite sekelskiftes-folklore-vintage med en modern touch kunde inte låta den gröna långkjolen hänga kvar på ställningen.

Nu fick jag den allra sista kjolen som det hade lossnat några trådar på så jag fick lite nedsatt pris på den vilket var tacksamt. Varje krona är viktig!!

Så himla fin inredningsdetalj, en liten kryddväxt inklämd mellan travar av assietter och lyktor.

Jag rekommenderar verkligen ett besök i butiken om du är på Gotland – du lär inte bli besviken om du gillar stilen på saker du sett här på mina bilder :-). Jag längtar efter att få prova min nya kjol på riktigt. ❤️