Dagens sommartips för dina fötter
Inlägget innehåller reklamlänkar till &other stories, Gina Tricot och Mister Spex

Det där med att ta av sig vinterskor, sätta ner fötterna i ett par sandaler och släppa tårna fritt kan vara lite otäckt, eller hur? Men jag lovar att det går lite enklare om man har ett par fina och mjuka skor att sätta på fötterna. Så här kommer mitt sommartips till dig :-)

Gå till Apoteket och köp en riktigt bra fotfil, en mjukgörande fet kräm och sen är det bara börja fila och smörja. Gör det några dagar i rad i god tid innan det är dags att visa dom små tassarna!

Måla tånaglarna med någon fin färg, den här tex.. och sen är det bara att köra på. Om du är som mig och har extremt dåliga fötter som är jättefnasiga och eländiga så föreslår jag att köpa sandaletter som de på bilden, där hälen är klädd. Då döljs de där spruckna hälarna lite grann, vilket passar i alla fall mig perfekt.

Vill du sedan ge dina fötter lite fina kompisar upptill så matcha med den här stråväskan, ett par fina pärlörhängen, en mjuk sommarkjol och ett par solglasögon.. då mår liksom fötterna bra också, för dom är fina, fått fina små skor men är ändå inte i fullt blickfång.

Vad sägs om det sommartipset va :-)