Påskfirande med familj och vänner

Vi är lyckligt lottade att ha så fin familj och fina vänner att umgås med vid högtider. På långfredagen tog jag några bilder, men på påskaftonen låg kameran kvar i väskan hela dagen lång, så jag har bara några få bilder att bjuda på :-)

 

 

 

På långfredagen fick vi avnjuta god mat och små nykläckta löpar-ankor, en massa tjatter, diskussioner och glada skratt. Påskaftonen fortsatte i samma anda, ute på landet med familj och vänner. Gapskratten avlöste varandra och när vi landade på kudden igår kväll gjorde jag det med ett stort leende.

Jag är oändligt nöjd med dessa två dagar och nu är snart söndagen till ända och vi har inte gjort ett dugg vettigt på hela dagen, mer än måttat i köket och tittat lite i kataloger inför den stora köksrenoveringen.

Kameran har vilat, mobilen har vilat och jag har bara umgåtts, pratat, njutit och skrattat. Även om fotograferingen är min största passion så måste jag erkänna att den här helgen var det skönt att bara vara, utan några inre krav och måsten.

Jag hoppas att alla har haft en fin påskhelg!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  16 april, 2017

  Låter som en härlig mix av glatt umgänge och bara vara. Perfekt! Och jaaa, vi borde ses snart. När nån av oss orkar ta tag i det :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   17 april, 2017

   Ja, det var ett riktigt skönt firande :). Vi hörs SNART!!
   Kram

 2. Svara

  Hagtorn Fastighetsförvaltning Malmö

  18 april, 2017

  Vilka schyssta och inspirerande bilder. Oavsett om man är företagare eller privatperson :-)
  Tack för trevlig läsning på bloggen – nu är påskfirandet slut för i år :-)

  • Svara

   Ulrica

   18 april, 2017

   Tack själv, vad roligt att ni tittade in :)

LEAVE A COMMENT