Packar för en riktigt kul Winter Worktation

OK.. att packa för en långweekend i fjällen är inte det enklaste. På onsdag kväll ska jag åka nattåg för första gången i mitt liv, tillsammans med ett gäng härliga bloggare, ända upp till Åre för en Winter Worktation med bästa nätverket Influencers of Sweden.

På schemat står nätverkande, föreläsningar, fotograferande, filmande, skoteråkning, snöskovandring, slalomåkning, spabad och en hel del mys med härliga människor. Jag ser jättemycket fram emot att få träffa likasinnade, vara ute i naturen, njuta och framförallt att få lära känna nya människor. Några har jag beundrat länge och några är för mig helt okända, så jag kommer att ha det så himla bra.

Jag kommer att blogga så mycket jag bara hinner, men kommer även att synas under dagarna på Instagram så följ mig gärna där :-).