Packar för en riktigt kul Winter Worktation

OK.. att packa för en långweekend i fjällen är inte det enklaste. På onsdag kväll ska jag åka nattåg för första gången i mitt liv, tillsammans med ett gäng härliga bloggare, ända upp till Åre för en Winter Worktation med bästa nätverket Influencers of Sweden.

På schemat står nätverkande, föreläsningar, fotograferande, filmande, skoteråkning, snöskovandring, slalomåkning, spabad och en hel del mys med härliga människor. Jag ser jättemycket fram emot att få träffa likasinnade, vara ute i naturen, njuta och framförallt att få lära känna nya människor. Några har jag beundrat länge och några är för mig helt okända, så jag kommer att ha det så himla bra.

Jag kommer att blogga så mycket jag bara hinner, men kommer även att synas under dagarna på Instagram så följ mig gärna där :-).

8 januari, 2017

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Catta

  7 januari, 2017

  Låter ju huuur kul som helst och jag hade gärna hängt på! Ha nu riktigt roligt :)
  Och vilken fin vinst från Hilke, grattis!

  Kram Catta

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  7 januari, 2017

  Meeeen, har du en brun Kånken! Så fin! Jag önskar att jag också hade en packningshög. Men kanske kanske blir det några dagar i Idre snart…

  Kram Lena

 3. Svara

  Helenas enkla vardag

  7 januari, 2017

  Åh så roligt det låter. Hade varit kul att vara med. Kanske någon annan gång:
  Ha så mysigt.
  Kram Helena

 4. Svara

  Hanna

  7 januari, 2017

  Åh vad roligt det låter. Ha det toppen!

 5. Svara

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  7 januari, 2017

  Åh låter jättekul :D

 6. Svara

  Karin

  7 januari, 2017

  Låter riktigt roligt och mysig!

 7. Svara

  Emmi - explorista.se

  8 januari, 2017

  Åhh, nu blev jag ännu mer sugen – vi åker ju snart. Har liksom missat den detaljen, det har gått i ett med att komma hem från långa resan så jag har inte hunnit tänka på att vi faktiskt åker snart! :)

 8. Svara

  Emilia

  8 januari, 2017

  jag blir nästan lite nervös när jag ser er andra packa, ni kommer va flawless i backen. Min utstyrsel är ihoplånad, brun, svart och grå. Blä :(

LEAVE A COMMENT