På Grand hotel för julbord

I går var det dags för Basalts årliga julbord på Grand hotel. Tyvärr så var vårt tåg försenat nästan en timme så vi seglade in när vårt julminglande redan hade börjat, och även om jag vet att alla klarar sig alldeles galant så vill jag gärna som arrangör vara där i god tid och se till att allt är på plats.

Det är otroligt pampigt att kliva in på Grand och det känns verkligen lyxigt och fint att få vara där med alla kollegorna. Entrén och den gigantiska granen är så läcker!!

När middagen hade börjat och alla satt på plats så var vi ett gäng tjejer som körde ett litet spex där vi började med att jag sa att jag skulle sjunga en sång, men efter att ha sjungit några ord så snor Marika min mikrofon och säger att jag sjunger så illa att jag får gå och sätta mig. Sen börjar hon läsa en del av en vers, lämnar sen över till Jenny osv.. och så gnabbas vi lite längs vägen, mikrofonen slutar fungera och vi improviserar hej vilt men spexet gick hem, alla skrattade högt och kom fram efteråt och gav oss massor med beröm och skratt för det vi gjorde.

Jag älskar såna grejer!!

Det dukade bordet ser ungefär ut som varje år, med stora vaser med amaryllisar i, och några inslagna paket och maten var väldigt god och det fanns många godsaker på bordet.

Efterrättsbordet är helt galet.. det fanns en burk med chokladtryfflar och jag lovar.. jag hade nästan kunnat ta med mig hela burken och sätta mig i ett hörn och bara äta :-). Så enormt goda!

Jag hade verkligen en toppenkväll och jag är så glad att jag har så fina kollegor.