Oväder på ingång

150607_hus30_DSF7390

I helgen har vi varit på den härliga kryssningen som jag fick äran att vara testpilot på, men mer om den recensionen senare :)

När vi kom tillbaka till Stockholm med båten så skildes jag och Micke åt. Jag åkte hem med bussen och han åkte direkt till Arlanda och tog flyget tillbaka till jobbet. På fredag ses vi igen.

Men väl hemma så slöade jag och sonen i soffan och tittade på TV och rätt som det var så tror jag vi fick stormvindar från helskotta eller nåt, och regnet piskade ovanligt hårt på altantaket så jag var tvungen att gå ut på altanen för att se vad som hände, och jisses, himlen var precis nattsvart med två starka regnbågar. Jag som älskar oväder tyckte det var himla läckert, även om jag är oändligt trött på att det blåser heeeela tiden.

Nu ska jag hjälpa sonen att förbereda sig för nya jobbet som drar igång i morgon :). Yaaay!!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT