Orkidén har fått knoppar – det kan ju inte vara möjligt!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio, Cervera och Nordic Nest

Idag händer det.. idag tar jag mitt pick och pack och flyttar hem igen. Det känns nästan lite konstigt när jag bott hos mina föräldrar i snart fyra veckor, men nu saknar jag vårt egna hem och att få pyssla. Jag ser mamma köpa hem nya blommor, flytta runt på ljuslyktor, lägga ut nya kuddar och plädar och planera för odlingar och planterar om pelargoner.. och när vi åkt hem till vårt hus och tittat så är det tomt överallt, i alla krukor, kylskåpet ekar tomt osv.. så nu längtar jag lite efter att få göra samma saker hemma hos oss.

På vår köksö (som snart ska få samma svartbruna färg som köksbänkarna) har jag plockat om lite grann och på den lilla marmorbrickan ställde jag vår fina ansiktskruka, som jag snart ska plantera en vårgrupp i och låta mamma få ha sin pelargon själv (som jag lånade för fotot *S* ) och en liten skål för flingsalt. På den stora marmorbrickan ställde jag frukostkoppar ihop med ljuslyktor och kryddor. Jag känner mig nöjd, men det är något som skaver, dock kan jag inte komma på vad så jag får väl plocka runt och se var det landar.

Något som har hänt i vårt tomma hus medan jag läkt ihop är att vår orkidé i köksfönstret har fått knoppar.. det är helt otroligt!! Halva vintern har det bara varit två pinnar och jag såg fram emot att kasta den och sätta dit en ny fin blomma, men så när jag var hem häromdagen så såg jag ju att den kommer tillbaka till livet igen. Såååå roligt!!

Läkningen har gått över förväntan och nu har jag fått klartecken att bära lite mer än min tekopp och tallrik så jag kan få pyssla lite mer hemma, bära in lite ved i taget och elda i kaminen också, så ikväll blir det myspys med Mandelmanns på TV och bara njutande i vår soffa.. i vårt hus :-)