Omfamna mörkret säger dom..

Inlägget innehåller reklamlänk till Granngården

Godmorgon tisdag!

Jag hoppas att ni alla mår bra och har det bra förstås :-). Igår fångade jag den tredje musen inomhus på en vecka så jag är lite trött. Häromkvällen hade jag en mus som traskade framför teven på tv-bänken, klättrade över till fönsterkarmen och klättrade på insidan av gardinerna. Då fick jag nog, tog min jacka och åkte och sov hos mina föräldrar.

Nu har jag installerat dosor som skickar ut ljudvågor i rummet och stötvågor in i väggen på alla ledningar, så förhoppningsvis så slipper vi få in fler möss nu. Jag orkar inte med sånt.. baksidan med att bo på landet!!

Men hörrni.. vad gillar ni höstmörkret? Så här på morgonen tycker jag det är sååå mysigt att få tända ljus och bara mysa. I morse höll jag nästan på att glömma att jag skulle åka till jobbet, för jag tände lite ljus, tog en kopp te och bara gick runt och gjorde ingenting.. jag hade gärna slagit ner rumpan i fåtöljen med en stor pläd och läst min nya bok i några timmar :-)

Men nu så är det jobb och i eftermiddag ska jag äntligen få gosa med prins William igen.. om han nu vill gosa med mormor förstås. Det är sååå mycket bus i den lilla kroppen!!

Ha det gott, mina vänner ❤️

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Anette

  29 september, 2020

  Ish, möss är inte alls mysigt.
  Hösten är mysigt, man får krypa in o kura, skymning o tända ljus. Det kan ännu bli fina höstdagar med hög o klar luft, fina färger på löven o höstsol.

 2. Svara

  Tina ME

  29 september, 2020

  Men fy och usch, det är baksidan med höstens mys… Ring ert försäkringsbolag så att de får skicka ut en snubbe med fällor. Kram //Tina

 3. Svara

  Annelie Larsson

  30 september, 2020

  Ni kanske ska skaffa en katt?! 😻🐾

 4. Svara

  Sallys hus

  30 september, 2020

  Huuuu…men fyyy… ja det där är verkligen baksidan med landet…det och alla flugor…
  Det var pga mössen vi skaffade katt…;)
  Sånna där ljudvågsgrejer har vi men de funkar inte här hos oss….:(

  Å vilken härlig helg ni hade här i Örebro… Jag har aldrig varit på Mojo minsann…det är alltid fullbokat då vi vill gå dit…haha…
  Kram vännen

LEAVE A COMMENT