Omfamna mörkret säger dom..
Inlägget innehåller reklamlänk till Granngården

Godmorgon tisdag!

Jag hoppas att ni alla mår bra och har det bra förstås :-). Igår fångade jag den tredje musen inomhus på en vecka så jag är lite trött. Häromkvällen hade jag en mus som traskade framför teven på tv-bänken, klättrade över till fönsterkarmen och klättrade på insidan av gardinerna. Då fick jag nog, tog min jacka och åkte och sov hos mina föräldrar.

Nu har jag installerat dosor som skickar ut ljudvågor i rummet och stötvågor in i väggen på alla ledningar, så förhoppningsvis så slipper vi få in fler möss nu. Jag orkar inte med sånt.. baksidan med att bo på landet!!

Men hörrni.. vad gillar ni höstmörkret? Så här på morgonen tycker jag det är sååå mysigt att få tända ljus och bara mysa. I morse höll jag nästan på att glömma att jag skulle åka till jobbet, för jag tände lite ljus, tog en kopp te och bara gick runt och gjorde ingenting.. jag hade gärna slagit ner rumpan i fåtöljen med en stor pläd och läst min nya bok i några timmar :-)

Men nu så är det jobb och i eftermiddag ska jag äntligen få gosa med prins William igen.. om han nu vill gosa med mormor förstås. Det är sååå mycket bus i den lilla kroppen!!

Ha det gott, mina vänner ❤️