Nyårsvisioner

160102_iittala_ljuslykta_hus30_DSF3528

Några nyårslöften har jag inte, för jag har insett att löften är alldeles för lockande att bryta, så jag kallar det visioner istället :)

Jag ska fortsätta jobba för att få ner omfånget i kroppen. Jag vill bli mer stark och spänstig. Jag ska ägna energi och tid till att skapa de sunda vanor som jag hade efter min operation, men som försvann när jag gjorde mina operationer och inte fick, ville eller kunde träna. Då kom tyvärr de osunda kostvanorna tillbaka också.

Jag ska börja plugga och det kommer att bli tufft och svårt, men under första halvan av 2016 ska jag plugga juridik på halvtid samtidigt som jag jobbar heltid. Jag har kommit in på UJIK-utbildningen på Lunds universitet så nu jädrar ska jag plugga ordentligt :). Detta är en långvarig dröm som går i uppfyllelse så jag hoppas att jag tycker att det är lika roligt som jag tror! Jag gör det för min egen skull, men vet att jag kommer att ha nytta av det i min arbetsroll också.

Jag vill också försöka komma tillbaka till att läsa böcker igen. Det ska finnas en bok på nattygsbordet från och med nu.

Jag vill också öka mitt bloggentreprenörskap, och hoppas på att få underhålla ännu fler läsare från och med i år.

Till sist ska jag öka mitt fotograferande och studera ännu mer kamerateknik, bildredigering och verkligen maximera mina bilder till en nivå som jag vill ha dem. Jag kommer att delta i flertalet fotoutmaningar och hoppas att ni inte ledsnar om jag lägger upp några av dessa bilder även här :-).