Nyårslöfte med Olga.

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00166

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00167

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00168

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00169

 

Hej alla goa bloggerskor!

För ganska länge sedan beställde jag dessa böcker, som dök upp i brevlådan idag.
Den ena boken var restnoterad och den andra var helt ny så jag hade totalt glömt att jag beställt dem, men desto gladare blev jag när de kom.

Nyårslöften är jag inte alls duktig på att ge, än mindre att hålla dem. Dock så känner jag att jag slarvat med att ta hand om min hälsa. Jag äter rätt normalt och håller vikten enligt mitt mål, men jag skulle inte tacka nej till att tappa ca 4-5 kg till och sedan vill jag komma tillbaka i bra form rent fysiskt. Jag har sprungit tjejmilen och tränat regelbundet, men nu har jag slarvat väldigt länge.

Jag tänker inte gå på någon diet och jag tänker inte bli något “träningsfreak” men jag ska verkligen försöka vara noga med att fylla i kost- och träningsdagboken och se vad som händer.  Jag ska dessutom träna med en PT, tillsammans med Linda, några gånger. Det ska bli spännande!

Böckerna har fått goda rekommendationer och kan hittas här:

Träningsdagbok och Kostdagbok av Olga Rönnberg

Styrka för kvinnor av Olga Rönnberg

Ni håller väl tummarna för mig :).