Nyårslöfte med Olga.

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00166

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00167

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00168

 

141216_hus30_olga_styrka_kvinnor_kostdagbok_UH00169

 

Hej alla goa bloggerskor!

För ganska länge sedan beställde jag dessa böcker, som dök upp i brevlådan idag.
Den ena boken var restnoterad och den andra var helt ny så jag hade totalt glömt att jag beställt dem, men desto gladare blev jag när de kom.

Nyårslöften är jag inte alls duktig på att ge, än mindre att hålla dem. Dock så känner jag att jag slarvat med att ta hand om min hälsa. Jag äter rätt normalt och håller vikten enligt mitt mål, men jag skulle inte tacka nej till att tappa ca 4-5 kg till och sedan vill jag komma tillbaka i bra form rent fysiskt. Jag har sprungit tjejmilen och tränat regelbundet, men nu har jag slarvat väldigt länge.

Jag tänker inte gå på någon diet och jag tänker inte bli något “träningsfreak” men jag ska verkligen försöka vara noga med att fylla i kost- och träningsdagboken och se vad som händer.  Jag ska dessutom träna med en PT, tillsammans med Linda, några gånger. Det ska bli spännande!

Böckerna har fått goda rekommendationer och kan hittas här:

Träningsdagbok och Kostdagbok av Olga Rönnberg

Styrka för kvinnor av Olga Rönnberg

Ni håller väl tummarna för mig :).

15 december, 2014
18 december, 2014

RELATED POSTS

11 Comments

 1. Svara

  Catta

  16 december, 2014

  Pepp pepp! Träna behöver alla, lite lagom åtminstone. Jag är rätt så kass på det men lyckades hålla mig hyfsat till Paulos program som jag signade upp mig på tillsammans med mina kollegor. Nu är de 5 veckorna över och nu gäller det att fortsätta lite på egen hand.. Cyklar till jobbet varje dag och går långa hundpromenader ofta så det är ju bra, fast jag vill ju inte gå ner i vikt :( Vilket jag gör rasande lätt. Om du tappat önskade kilon, kan inte jag få dem då? Tycker dock att du ser perfekt ut som du är,jag å andra sidan är lite för vass att krama ;)

  Kram och tack för alltid fina hälsningar hos mig :)
  Catta

 2. Svara

  Catta

  16 december, 2014

  Tappar menar jag..

 3. Svara

  Home2tiny

  16 december, 2014

  Här är en till som behöver ta tag i flåset, jisses vilken soffpotatis jag blivit. Så fort jag har en kropp som jobbar med mig o inte mot mig är det jag som ska börja träna igen. Tills dess hejar jag på dig. Kramisar Tina

 4. Svara

  Anna

  16 december, 2014

  Samma hör, tyckte jag var bra igång …men så lite ryggont och sen en förkylning och jisses vad man tappar spår fort. Men, ska igång igen , heja oss;) kram Anna

 5. Svara

  mittgodastefinaste

  16 december, 2014

  Det är väl klokt tänkt att inte bli träningsfreak eller gå på diet! Det blir så mycket roligare om man blandar lite av varje! Tycker jag iallafall! Sen behöver vi ju träna och det gäller att hitta nåt som är kul och funkar! Svårt ibland tycker jag!

  Kram Jenny

 6. Svara

  Westcoast Living

  17 december, 2014

  Här är en till som verkligen skulle behöva ta tag i det där, jag hoppas på nya krafter 2015! De där böckerna ser helt klart intressanta ut, kanske skulle vara bra för inspirationen…

 7. Svara

  Sara

  17 december, 2014

  Bara att hojta till om du vill träna!! Antingen köra ett gruppträningspass eller med fria vikter i gymmet med mig 😆😉
  Kram 😊💕

 8. Svara

  Katarina

  17 december, 2014

  Wooow vad duktig du är!
  Jag måste också göra ett ryck..nu har jag också slarvat…behöver gå ner sisådär en 8 kilo i alla fall. Jag vill inte heller gå på någon diet utan vill liksom mer ändra livsstilen. Träna blir man ju piggare och gladare av med.
  Jag som redan är rätt glad av mig kan ju liksom gå bananas då..haha..
  Å du så supersnygg du var på Grand…
  Snopen du skulle ha blivit om jag hade skridit in där med lucian…haha…
  Hoppas du hittar lite julkänsla snart!
  Kraaam Katarina

 9. Svara

  Helén i Vilrummet

  18 december, 2014

  Tack för tipsen! Dessa båda böcker är nu beställda som en födelsedagspresent till mig själv. Jag är ju visserligen igång med min träning men mer tips på övningar och pepp skadar ju inte.
  Kram Helén

 10. Svara

  Elin

  22 januari, 2015

  Spännande, hur har det gått? Har du några bra tips till någon som försöker att gå ner ett par kilo?

 11. Svara

  Ja91

  7 april, 2015

  Köpte Styrka för kvinnor en par vecka sedan och tycker den är så bra! hittade den här http://www.plusbok.se/styrka-foer-kvinnor-olga-roennberg-9789173630641/
  Rekommenderar!

LEAVE A COMMENT