Nya H&M-kuddar

150602_hus30_kudde_hm_DSF7264

Häromdagen åkte jag och sonen till Erikslunds shoppingcenter i Västerås för att köpa studentkläder. Döm om min väldigt glädjande förvåning när jag strosade förbi H&M och såg att de öppnat en H&M Home-avdelning. Hjärnan gick i tokspinn och jag fick ta fram mina allra mest hundbedjande ögon för att få sonen att inte skrika högt när jag bara måste in där och botanisera :)

Jag kommer garanterat att åka dit igen när jag kan få gå i lugn och ro, men jag hann få med mig ett par härligt gyllengula kuddar hem. Detta kuddfodral kostade 49,50 kr.. det gillas!!

Nu är det tisdag redan.. ikväll ska det inhandlas lite nya blommor till altanen, sen ska jag börja säkerställa att jag har koll på allt inför sonens student. Jag måste dessutom se till att sambon har snyggkläderna packade och klara inför lördag då vi åker på kryssningen som jag vann tidigare. Sambon kommer hem sent på torsdag kväll så han hinner inte fixa själv, för på studentfredagen ska vi ägna oss åt sonen och våra nära och kära.