Nu vet jag – det VAR en tromb som svepte förbi hemma hos oss!!

Godmorgon lördag!

Som jag nämnt tidigare så trodde jag som sagt att det dragit förbi en tromb hos oss, men jag var inte säker. Det skulle ju kunna bara ha varit ett jädra hårt regn också, men nu vet jag!

Jag chattade med vår närmaste granne och hon hade varit hemma och jobbat på gården och sett när tromben drog förbi. Det var otäckt sa hon, och skrev att en dörr hade dragits iväg och flera ensilage-huvar hade flugit iväg några hundra meter över åkrarna.

Ser ni hur nära växthuset vårt träd rasade när tromben svepte förbi?!

Det som var speciellt med det hela var att hon skrev att det hände EXAKT när jag själv kände att jag åkte in på uppfarten hemma. Jag beskrev tidigare att det kändes tungt att åka upp för vår lilla grusväg, att det kändes som ett vakuum i luften på något märkligt vis, och jag satt kvar i bilen en stund och filmade ut.. och nu VET jag att jag satt där precis när tromben gick förbi så det är med all sannolikhet det jag filmar på den lilla snutten ni ser här ovan.

Otäckt men ändå jäkligt coolt tycker jag som älskar allt som har med oväder att göra!!