Nu kan jag rulla med stil

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Ja, vad var det nu som jag lade sjukt många slantar på.. jo, en ny elcykel :-).. så Maria som gissade på en ny bil var inte helt fel ute, bara andra sorts hjul. Visst är den fin?!

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Jag har köpt en Crescent Elora så nu jädrar kan jag cykla långt utan att bli så på dåligt humör att jag kastar cykeln i diket och går mycket protesterande hem igen. Jag har nämligen varit en sån som älskar känslan av att cykla och idén om att cykla, men så fort jag satt mig på sadeln så tappar jag humöret direkt. Jag har väl helt enkelt fööööör dålig kondis för att cykla. Eller?!

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Många säger att det är 100% fusk att cykla med elcykel och att man inte får någon motion alls. Forskning och studier säger att det är långt ifrån sanningen. Många elcyklister på motionsnivå cyklar längre än en cyklist med “vanlig” cykel vilket gör att i slutänden så gör en elcyklist av med 80% av samma energi som en “vanlig” cyklist. Och häromkvällen cyklade jag totalt 1,8 mil. Det hade jag garanterat aldrig ens tänkt tanken på att göra med min vanliga cykel.

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Nu ska vi hitta en till Micke också, och sen kan vi bli äkta lantisar och cykla runt över åkrarna och skogarna och ta med dem på semesterresorna också.

Ni lär få se mer av den här lilla champagnefärgade (bara det va?!) pärlan framöver här i bloggen, det är ett som är säkert. Men nu är det dags för middag och lite jobb så.. pussåkram alla goa!!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Katarina

  3 juni, 2020

  Så himla fin. Har själv beställt en Stålhästen jag. Ska bli så skönt!

  • Svara

   Ulrica

   3 juni, 2020

   Tack fina :). Åh, vad roligt!! Jag älskar verkligen min cykel, trodde jag aldrig!!
   Vad roligt att du kikade in, det var ett tag sen vi sågs nu :)

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  6 juni, 2020

  Det där låter ju perfekt för dig ju. Jag kan säga att jag inte heller är överens med cyklandet. Det känns som att min kropp inte är byggd för att cykla. Men vi ska nog ändå lämna in våra cyklar på service så vi lättare kan ta oss ner på stan i sommar.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juni, 2020

   Det är nog lite så jag känner också, att jag inte är gjord för att cykla :-). Men med den här måste jag säga att jag inte ens tvekar längre. DET är en seger!! KRAM

LEAVE A COMMENT