Nu kan jag rulla med stil
Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Ja, vad var det nu som jag lade sjukt många slantar på.. jo, en ny elcykel :-).. så Maria som gissade på en ny bil var inte helt fel ute, bara andra sorts hjul. Visst är den fin?!

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Jag har köpt en Crescent Elora så nu jädrar kan jag cykla långt utan att bli så på dåligt humör att jag kastar cykeln i diket och går mycket protesterande hem igen. Jag har nämligen varit en sån som älskar känslan av att cykla och idén om att cykla, men så fort jag satt mig på sadeln så tappar jag humöret direkt. Jag har väl helt enkelt fööööör dålig kondis för att cykla. Eller?!

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Många säger att det är 100% fusk att cykla med elcykel och att man inte får någon motion alls. Forskning och studier säger att det är långt ifrån sanningen. Många elcyklister på motionsnivå cyklar längre än en cyklist med “vanlig” cykel vilket gör att i slutänden så gör en elcyklist av med 80% av samma energi som en “vanlig” cyklist. Och häromkvällen cyklade jag totalt 1,8 mil. Det hade jag garanterat aldrig ens tänkt tanken på att göra med min vanliga cykel.

Crescent Elora, cykla med elcykel, bästa elcykeln

Nu ska vi hitta en till Micke också, och sen kan vi bli äkta lantisar och cykla runt över åkrarna och skogarna och ta med dem på semesterresorna också.

Ni lär få se mer av den här lilla champagnefärgade (bara det va?!) pärlan framöver här i bloggen, det är ett som är säkert. Men nu är det dags för middag och lite jobb så.. pussåkram alla goa!!