Nu är vi i Thailand

Halloj alla fina!

Nu har vi äntligen kommit fram till Kata beach och Thailand. Vi bor på enastående Sawasdee village som jag ska berätta mer om i nästkommande inlägg. Det är helt underbart att få uppleva det här med familj och kära vänner 😍.

Vårt hotellrum ligger precis bakom elefanterna så vi har max två kliv fram till poolkanten. Inte alls tokigt må jag säga.. ibland lönar det sig att vara “influencer” för när jag lade ut en story på Instagram att vi skulle åka hit så fick jag ett fint välkomstmeddelande av hotellet. Jag passade på att fråga om det fanns någon möjlighet till uppgradering och jag fick direkt svar att vi alla skulle få “room next to the pool” istället för de som låg inne på innergården. Det blev en kul överraskning som jag kunde ge de andra ☀️. Keep posting your wonderful images var det jag fick till svar när jag tackade så jättemycket för den uppgraderingen.

Nu har vi njutit på hotellet och bara varvat ner i snart ett dygn, och nu är det strax dags att ta oss ner till stranden för middag och bad. Vi ses snart igen!!