Nu är det snart dags..

161025_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_tjejhelg_hemligresa_girlsnightout-2962

Vi är fem tjejer som hängt ihop ett tag nu, åkt på resor till Sälen med skidor och afterski, vi har åkt med husvagn till Tylösand, vi har haft middagar tillsammans och diverse trevligheter, och de senaste åren har vi åkt på en hemlig helg tillsammans. En eller ett par tjejer har planerat och de andra har inte vetat något mer än lite hintar om vad som behövs packas och var man ska befinna sig för att åka.

Om du vill läsa lite om våra tidigare resor så titta här:
När vi åkte till Sandhamns seglarhotell:
Mot hemlig ort ( jag var med och planerade )
Sandhamn i massor

När vi åkte till Stockholm på boule och partaj:
Fab 5 årliga hemliga resa är påbörjad
Den hemliga resan är över

161025_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_tjejhelg_hemligresa_girlsnightout-2964

Den här gången så tog Jenny på sig helt själv att planera för hon hade en helg redan klar i huvudet, så vi har väntat och väntat på vad som komma skall.. så igår kom det en bild ifrån hennes skönhetssalong med fina presentpåsar. Sedan började det plinga till i vår lilla facebook-konversation med bilder på en efter en som fick sina påsar levererade på lite suspekta sätt :-).

Jag frågade på skoj om det var dags att titta i brevlådan och fick då till svar:
“Fast en del sitter ju i soffan och surfar, så då förstår jag om man inte hittar sitt paket ;)”  Då förstod jag såklart att Jenny smugit runt i trädgården utanför fönstret utan att vi sett henne, så jag tassade ut och då stod mitt paket på altanen.

I påsen låg lite skönhetsprover och ovanstående fina inbjudan! Visst ser det ut som att jag kommer att få en riktigt härlig helg?! Det finns vissa saker på packlistan som gör mig lite fundersam, men jag är barnsligt förtjust i såna här överraskningsgrejer så jag ifrågasätter inget utan kommer att packa ner allt på listan, se till att kamerabatterierna är laddade och just go for the ride :-)

06.50 på lördag morgon är det sagt att avresa sker så jag lovar.. 06.45 är jag 100% redo!!

Spara