Njuta av en lördagslunch

161119_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_advent_cafemagnifik_enkoping_lunchdejt_helgmys_hus30-3386

 

161119_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_advent_cafemagnifik_enkoping_lunchdejt_helgmys_hus30-3387

Hej mina fina lördagsläsare!!

Igår kväll var jag på trevlig tjejkväll med mobilföretaget TRE men mer om det en annan gång för idag bara måste jag få visa min härliga lördagslunch :-). Jag är ju en sån som hur mycket jag än älskar att vara hemma och bara slappa i soffhörnet med lite tända ljus, en bra TV-serie och kanske lite godis så måste jag få hitta på NÅGOT på helgen. En liten sväng behöver jag för att stilla min “Hållén-rastlöshet” som mamma kallar det, men sen kan jag bara göra ingenting resten av dagen.

Hållén-rastlöshet är ett fenomen som tydligen jag, min pappa och hans syskon ärvt efter min farmor. Det liksom MÅSTE hända något, och så måste det gärna hända direkt. Det involvera gärna att åka någonstans för att göra något utan att veta vad eller ha något planerat, och gärna shoppa något. Min pappa och jag “lider” också av att när vi kommit på något som vi vill köpa så dammsuger vi nätet om information och var just DEN saken går att köpa till bäst pris och sen ger vi oss inte förrän vi hittat den på bästa stället till bästa priset.

 

Idag bjöd älsklingen mig på lunch på ett av favoritställena, mysiga Café Magnifik, och idag blev det Chevré-paj med rödbetor, päron, sallad och nötter. MUMS!! Ser ni vilken bra bild Micke fick på mig? Han blir bara bättre och bättre som bloggfotograf :-). Och alla ni läsare.. vad gillar ni min hårfärg? Jag som är jättemörk från början, för att gå till väldigt kallt mörkt med stora stora inslag av helgrått har kämpat länge för att hitta en frisör som kan hjälpa mig, och nu har jag verkligen hittat min pärla i Anna på Enköpings hårcenter. Nu tror jag att hon verkligen överträffat sig själv, för jag själv är supernöjd. Det är askblonda slingor och en kall nyansering som ger håret en skön gråblond färg som inte är för blond men ändå inte för mörk. Vad tycker ni? Ris eller ros!

Efter den trevliga lunchen köpte jag ÄNTLIGEN en morgonrock så jag kanske kan ta mig ur sängen på morgonen och komma i tid till jobbet :-)). Eller sluta springa naken genom huset och frysa medan jag panikartat letar efter något att sätta på mig!!

Det blev även lite ögonskuggor till julens festligheter, en stor rumsgran till mitt pysselrum och en liten hyacint som jag klädde in i grön mossa från den mycket blöta skogspromenaden jag tog på vägen hem :-).

Men.. nu ska jag verkligen sluta svamla om allt mellan himmel och jord och ägna tiden åt lite nätkärlek bland favoritbloggarna medan han jag lever med tittar på fotboll på TV. Så umgås vi :-)).

Spara