Njuta av en lördagmorgon

150328_frukost_hus30_UH0_2054

 

150328_frukost_hus30_UH0_2060

 

150328_frukost_hus30_UH0_2062

Lördag Lördag

Att starta en lördag med att gosa med älsklingen under täcket för att sedan lämna honom snusandes och kliva upp, sätta igång en kopp te, ta fram en oöppnad tidning och sätta sig i soffhörnet.. det är en av de bästa lördagsmorgnarna jag vet.

Vi har en helt obokad helg framför oss vilket känns jätteskönt, men samtidigt vet jag att jag nog vill hälsa på hos någon, kanske gå ut och fika, strosa runt på stan.. ja, nåt måste jag nog få göra :)

Tallriksunderlägg | Tekopp | Juiceglas

Vad gör ni idag?

26 mars, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Pernilla

  28 mars, 2015

  Frukost är det bästa målet, speciellt lediga mornar!
  Vad ska vi göra idag? Jo, jag har fått en lista att beta av…! :)

 2. Svara

  Ekenäsliv

  28 mars, 2015

  Låter verkligen helmysigt!!
  Vår lördagsmorgon startade med att harpan drog igång vid halv sju zzzz.
  Dax att kliva upp och bara klä på sig och äta frukost. Kl.8 var vi i stallet redo att mocka S K I T..! ;-)
  TUR man bara har stalljour en gång per termin säger jag faktiskt.
  Dottern får helt enkelt skaffa sig en bonde sen;-)
  Här ska vi ha gäster ikväll, men jag har fått lära mig att tagg ner lite. Så det blir jätteenkelt, men just nu är orken inte på topp utan då är det viktigast att man bara umgås. Så jag lär mig, sakta sakta…
  Ha en fortsatt skön lördag!
  Kraaaam Anna

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  28 mars, 2015

  Låter som en perfekt start på en lördag! Snyggt stylade bilder!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT