Njuta av doften på en kanelbulle

Hallå där! Måndag och Oktober redan.. var sjutton tar dagarna vägen?! I fredags hjälpte vi Thomas och Nathalié att flytta och då släpade jag kartonger hela dagen så kameran fick ofrivilligt vila.. i lördags fortsatte vi flytta och på kvällen kom prins William och sov över.. kameran fick vila även då tråkigt nog. När söndagen kom så körde vi skräp till Återbruket och medan vi gjorde det så försökte Micke rensa avloppet hemma på grund av att det var stopp. Vi kom hem, åt lunch, vinkade av William. Micke åkte till Norge och jag följde med till Thomas och Nathalié och hjälpte dom packa upp. Det var den helgen, som avslutades av att jag bodde hos mamma och pappa över natten.

Vi tar det lite mer detaljerat tror jag :-). I lördags eftermiddag var vi och hälsade på två katter i Uppsala. De är fyra år gamla, heter Silke och Sammet och är båda duktiga musjägare men samtidigt väldigt gosiga. De är en blandning mellan Sibiriskt långhår och huskatt, och efter att ha hälsat på dem så bestämde vi oss för att de ska få flytta hem till oss på landet. När våra katter fick flytta till himlen 2018 så sa jag att OM vi någonsin skaffar katt igen så ska jag ha två långhåriga raskattungar, tex Birma eller Maine Coon. Sen flyttade vi ut på landet och behöver ha jägare så behovet fick styra mest och nu flyttar alltså dom gosingarna hem till oss. Ni kommer såklart få se mer av dem framöver.

På lördagkvällen märkte vi att det tog stopp i vårt avlopp och Micke började försiktigt rensa, men behövde fortsätta på söndagen. När vi kom hem från att ha varit inne i stan så var det kaos hemma.. det var sjöblött överallt, slangar och dyblöta handdukar överallt.. det luktade as i hela huset och ja.. jag besparar er alla detaljer. Micke, som är rörmokare, lyckades inte få bort stoppet utan jag fick lämna allt som det var och ringa Spolpatrullen som var där i morse. Tyvärr så måste de komma tillbaka för det var värre än befarat.. det har växt in trädrötter in i avloppsledningarna så nu blir det dyrt och drygt. Tills det är fixat så sover jag hemma hos mina föräldrar.. man är sjukt beroende av vatten när man märker att det är avstängt.

Och nu är det måndag och jag tycker det luktar skunk om hela mig trots att jag duschat, så att få njuta av en kanelbulle var verkligen efterlängtat.. något som luktar gott och är det godaste i världen. Och jag har varit superduktig med min kaloribudget så jag kan njuta fullt ut, men mer om det i ett separat inlägg.

Att kameran fått vila var ju verkligen INTE så jag skulle göra.. det skrev jag ju om i ett av mina senaste inlägg.. varför blir det så här?! Jag fattar verkligen inte att något som jag mår så bra av och tycker är så kul får stryka på foten.. skärpning fru Hållén!! En iPhone 13 Pro Max är på väg hem till mig om några veckor så då ska jag lära mig att plåta med mobilen har jag tänkt.. då kanske jag kan bli duktigare på Stories också, något som jag också tycker är så himla kul men är sååå sopig på.