Never ending story

Inlägget innehåller reklamlänk till Ellos

Måndag morgon och dag 15 på sjukfrånvaro ifrån jobbet. Från och med idag tänker jag i alla fall försöka komma igång och jobbar hemifrån, men fy så segdragen den här influensan var.. jag väljer magsjuka alla gånger över att ha ont i halsen och hosta, för det är nog det jävligaste jag vet när det kommer till att vara sjuk.

Idag har jag placerat mig på köksön med dator, kalender, anteckningsblock, tända ljus, stora tekoppen och för er som känner mig så blir ni nog inte helt förvånade om jag säger att jag lyssnar på julmusik :-). För er andra som spärrar upp ögonen och tror att jag är knäpp på riktigt så är jag nog det.. men när jag känner mig ledsen, låg och mår lite dåligt så lyssnar jag på julmusik och då mår jag alltid lite bättre.

Något som också får samma effekt är att gå ut i skogen, men det orkar jag ju inte riktigt än.. men om regnet skulle sluta ösa ner så skulle jag nog vilja prova att gå en kort sväng för att testa orken. Jag blir ju knasig på att inte orka någonting.. så det måste bli ett slut på det nu!!

PS! Ser ni så fint det blivit i våra fönster.. köpte en fin kruka och stoppade i en pelargon.

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Anna W

  4 maj, 2020

  Hej fina du 🖤

  Hu så trist, hoppas verkligen du känner dig piggare snart… Ja, det kan ju vara väldigt långdraget har jag hört :(
  Håller mig ju väldigt isolerad i dessa tider och till viss del blir man ju lite låg av det.
  Hade en superhärlig helg och sen blev det som ett magplask idag…
  Kanske med ska prova det där med julmusik då :)
  Ta hand om dig och varma krya kramar,
  Anna

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Ja, på med julmusiken, jag lovar att det funkar <3.. fast jag har nog inte hört att någon annan är lika knasig som jag när det kommer till den biten :-)). Jag förstår att du känner dig lite låg men att du håller dig isolerad är nog det allra bästa och vi får hålla tummarna att det inte blir så långdraget som det spås att bli. Lova att du tar hand om dig och inte tar ut dig alltför mycket. Din positiva feeling du sprider på Insta Stories är helt magisk!! KRAM fina du <3

 2. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  4 maj, 2020

  Hoppas att du börjar må bättre snart! <3

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Tack snälla du <3. Det går helt klart åt rätt håll och nu känner jag mig riktigt pigg!

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  8 maj, 2020

  Hehe, julmusik. Ja det kanske jag inte skulle komma att tänka på (precis som du inte skulle komma att tänka på gröt på morgonen :-)) Men huvudsaken är ju att det funkar.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Hihi.. exakt så är det ju :-). Det är väl tur att vi alla har olika vanor och favoriter.
   KRAM

LEAVE A COMMENT