Never ending story
Inlägget innehåller reklamlänk till Ellos

Måndag morgon och dag 15 på sjukfrånvaro ifrån jobbet. Från och med idag tänker jag i alla fall försöka komma igång och jobbar hemifrån, men fy så segdragen den här influensan var.. jag väljer magsjuka alla gånger över att ha ont i halsen och hosta, för det är nog det jävligaste jag vet när det kommer till att vara sjuk.

Idag har jag placerat mig på köksön med dator, kalender, anteckningsblock, tända ljus, stora tekoppen och för er som känner mig så blir ni nog inte helt förvånade om jag säger att jag lyssnar på julmusik :-). För er andra som spärrar upp ögonen och tror att jag är knäpp på riktigt så är jag nog det.. men när jag känner mig ledsen, låg och mår lite dåligt så lyssnar jag på julmusik och då mår jag alltid lite bättre.

Något som också får samma effekt är att gå ut i skogen, men det orkar jag ju inte riktigt än.. men om regnet skulle sluta ösa ner så skulle jag nog vilja prova att gå en kort sväng för att testa orken. Jag blir ju knasig på att inte orka någonting.. så det måste bli ett slut på det nu!!

PS! Ser ni så fint det blivit i våra fönster.. köpte en fin kruka och stoppade i en pelargon.