Nej se det snöar, se det snöar

Godmorgon lördag

Ser ni vad vi möttes av i morse.. det snöar utanför dörren. Väck mig nästa sommar säger Micke medan jag greppar kameran och slänger mig ut direkt :-). Hur vackert!! Vår lilla gäststuga (som i början på 1900-talet var traktens barnmorskemottagning) blir så fin när snön faller mot den röda väggen. Så fort jag får lite tid över så ska den här lilla stugan få en massa kärlek i form av färg och inredning.

För er som har undrat hur vi bor så ser ni vår närmaste granne som bor på andra sidan hästhagen. Vi bor alltså en bra bit ifrån närmaste grannarna, men vi ser dem så det känns inte helt ensamt här uppe på höjden :-)

På trappen har jag ställt en stor urna med en gran i.. som min vän Katarina skrev.. fler granar åt folket :-). Lika sprudlande lycklig jag är inför första advent när jag får dekorera med granar överallt, lika ledsen är jag när säsongen är över och granarna ska tas bort. Det är liksom nåt speciellt med granar i inredningen, något som inte andra växter kan mäta sig med.

Vi börjar dagen här med att titta på gamla avsnitt av Dessertmästarnas jul innan vi ger oss i kast med dagens göromål. Jag har en del bloggsamarbeten som ska pysslas ihop, fotas och skrivas, Micke ska täta ett hål i kakelugnens botten och sen ska vi alla rensa och elda lite mer sly längs slänten ner mot stora vägen. Jag hoppas att just DU får en jättemysig helg ❤️