Nedräkning till solen

160127_bikini_ellos_hus30_krabi_DSF3935

 

160127_bikini_ellos_hus30_krabi_DSF3938

Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Nu är det nedräkning på riktigt.. om bara några veckor åker vi ÄNTLIGEN till solen!! Jag har redan förberett mig massor, jag surfar på bloggar, jag surfar på Instagram, jag går igenom garderoben, testar kläder, skor, surfar lite till på hotellens hemsidor, drömmer mig bort och njuter redan nu av alla förberedelser.

Något jag gissar är klädsel nummer 1 när man åker till nästan 40-gradig värme är en bikini och jag kände att det inte räckte riktigt att bara ha med en enda bikini, så jag beställde en från Ellos. Jag gillade materialet, och mönstret, massor. Den satt riktigt bra på kurviga mig och då min andra bikini är helt marinblå så har jag en tunn strandklänning i mörkblåa toner samt en kimono i samma mönster som denna bikini. Mixa och matcha precis hur som helst, det gillar jag :-)

Bikini-top | Bikinitrosa | Kimono

Inlägget innehåller affiliatelänkar
23 januari, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  27 januari, 2016

  Nästan lika härligt med förberedelser ju! Var i Thailand var det ni ska?

  Kram Lena

 2. Svara

  Ljuva Magnolia

  27 januari, 2016

  Men herregud så härligt!!
  Ta med mig för tusan, jag får säkert plats i handbagaget ;)

  Skitsnygg bikini, gud vad sugen jag blir på att köpa ny, trots att jag inte ska åka till värmen snart precis..

  Hoppas ni får en kanonsemester snygging!
  Kram Catta

 3. Svara

  Ekenäsliv

  27 januari, 2016

  Å himmel så härligt!
  Även om vi kom hem från fjällen i söndags hade jag gäääärna kunnat knöla ner mig i din väska ;-) För här hemma är det grått…grått..grått…
  Kram Anna

 4. Svara

  Denise Johansson

  28 januari, 2016

  Jag räknar också dagarna :) ska bli så JÄKLA skönt :)

LEAVE A COMMENT