Nedräkning till solen

160127_bikini_ellos_hus30_krabi_DSF3935

 

160127_bikini_ellos_hus30_krabi_DSF3938

Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Nu är det nedräkning på riktigt.. om bara några veckor åker vi ÄNTLIGEN till solen!! Jag har redan förberett mig massor, jag surfar på bloggar, jag surfar på Instagram, jag går igenom garderoben, testar kläder, skor, surfar lite till på hotellens hemsidor, drömmer mig bort och njuter redan nu av alla förberedelser.

Något jag gissar är klädsel nummer 1 när man åker till nästan 40-gradig värme är en bikini och jag kände att det inte räckte riktigt att bara ha med en enda bikini, så jag beställde en från Ellos. Jag gillade materialet, och mönstret, massor. Den satt riktigt bra på kurviga mig och då min andra bikini är helt marinblå så har jag en tunn strandklänning i mörkblåa toner samt en kimono i samma mönster som denna bikini. Mixa och matcha precis hur som helst, det gillar jag :-)

Bikini-top | Bikinitrosa | Kimono

Inlägget innehåller affiliatelänkar