Nära känns inte nära nog

Nu börjar det närma sig att vara klart och återställt efter vår vattenskada, men det är en bit kvar. Tapetseringen i hallen och trappuppgången har fått göras om två gånger på grund av väldigt slarvigt utfört arbete av målerifirman, och golvet i sovrummet ska rivas upp och läggas om i morgon. Det visade sig nämligen att det golv som blev lagt efter skadan var felaktigt (fabrikationsfel) så vi fick välja ett nytt golv som nu kommit hem och ska göras om i morgon. Så.. förhoppningsvis kan jag få ställa i ordning allt i sovrummet i morgon kväll. Håll tummarna :-)

 

Men som sagt, hallen är klar och våra ljuslyktor fick flytta tillbaka till trappen, och när älsklingen skulle shoppa lite nödvändigheter inför framtiden så fick en stor grön blomma följa med hem från IKEA. Jag gillade den massor och känner att jag skulle kunna ha den i alla rum :-). Men men.. även om jag ska göra mitt allra bästa även denna gång så lär den väl knappt överleva en vecka… *anti-gröna fingrar*.

Tapeten är grå och smårutig. Eftersom hallen går ihop med köket så väldigt synligt så kunde jag inte välja en stormönstrad tapet som jag gärna hade velat, då vi har en stor-rutig tapet i köket.. så denna blev lite neutral istället, och det blev bra!

Nu sitter jag här och katterna gör mig sällskap i soffan, de saknar nog sin husse lika mycket som mig. Micke har börjat jobba i Norge igen och kommer för närvarande att vara borta söndag-torsdag så jag vinkade av honom för ett par timmar sedan och nu betar jag av min todo-list med lite faktureringar, bokföring och bloggande. Men så har jag sån tur att mina föräldrar ska hämta lite saker här hemma och blev plötsligt sugna på att gå på restaurang och ville bjuda med mig och jag är inte sen att tacka ja till det :-)