När vi gör något nytt på en torsdag

Hej svejs torsdagkväll!

Sitter i soffan i pyjamas med handduksturban runt huvudet och väntar på att klockan ska gå lite framåt. Jag gillar Wahlgrens värld, det är så äkta tokigt så jag tycker att det är underhållande. På golvet står väskorna packade, alla kamerabatterier är laddade och det är jag också. I morgon eftermiddag går bussen mot Trysil och några dagar med sköna kollegor och härlig skidåkning.

Idag gjorde vi något som i alla fall jag inte har gjort tidigare, inte vad jag kan minnas i alla fall :-). Efter jobbet gick vi ut och käkade middag på en restaurang, och sen gick vi vidare och tog “kaffe på maten” på ett café i stan. Det hör inte till våra vanligheter att vi går på två olika ställen direkt efter varandra. Trevligt och fint med nya upplevelser.

Dags att ringa älsklingen och höra hur han har det, men först en kopp te… till :-)

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT