När två blir en..

140928_UH08435
Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro

Tidigt, alldeles i gryningen, så lämnade han mig. Två blev till en.
Jag hann knappt få fram kameran och få en bild. Den jag fick blev sådär..

Min älskling jobbar i telecombranschen. Den svänger lite upp och lite ner och i nästan två år har han jobbat på hemmaplan, men i morse var det dags att bege sig till långtbortalandet igen. Nytt projekt i Norge gör att jag kommer att vara halv periodvis igen.

För att ingen ska tycka synd om oss så ska jag säga att detta fungerar mycket bra för oss. Min sambo trivs med detta jobb och jag stöttar honom fullt ut, och passar på att göra sånt som bara jag gillar när han är borta. När han sedan är hemma sin vecka, då ägnar vi oss åt familjen fullt ut.

Så.. om 12 dagar ses vi igen, älskling. Kör försiktigt. Älskar dig!