När två blir en..

140928_UH08435
Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro

Tidigt, alldeles i gryningen, så lämnade han mig. Två blev till en.
Jag hann knappt få fram kameran och få en bild. Den jag fick blev sådär..

Min älskling jobbar i telecombranschen. Den svänger lite upp och lite ner och i nästan två år har han jobbat på hemmaplan, men i morse var det dags att bege sig till långtbortalandet igen. Nytt projekt i Norge gör att jag kommer att vara halv periodvis igen.

För att ingen ska tycka synd om oss så ska jag säga att detta fungerar mycket bra för oss. Min sambo trivs med detta jobb och jag stöttar honom fullt ut, och passar på att göra sånt som bara jag gillar när han är borta. När han sedan är hemma sin vecka, då ägnar vi oss åt familjen fullt ut.

Så.. om 12 dagar ses vi igen, älskling. Kör försiktigt. Älskar dig!

26 september, 2014
29 september, 2014

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Jämtlandshanna

  28 september, 2014

  Å, distans som är så tråkigt. Visst klarar man det, men inte är det kul. Jag hade distansförhållande i 4 år, jag avskydde (och gör fortfarande) att säga hej då.
  Hoppas du får en trevlig söndag!

 2. Svara

  Lena

  28 september, 2014

  Oj, 12 dagar. Förstår att det känns. Bilden blev riktigt cool. Det suddiga blir ju väldigt symboliskt rätt.

  Kram Lena

 3. Svara

  Maria

  28 september, 2014

  Tack för fin hälsning hos mig!
  Vad bra att ni trivs med att vara ifrån varandra, annars blir det jobbigt. Min man jobbade här i Uppsala i flera år, när barnen var små, innan vi tog beslutet att flytta hit. Han veckopendlade och det var rätt drygt emellanåt. Men det har nog ändå gjort mig ganska stark, jag vet att jag klarade att vara ensam med fyra barn, störta delen av veckan ;)
  Kram på dig och hoppas du mår bra efter din operation.
  /Maria

LEAVE A COMMENT