Godmorgon måndag!

150921_mandagsmorgon_hus30_DSCF1546

 

150921_mandagsmorgon_hus30_DSCF1547

Godmorgon måndagsbloggarna!

I morse när jag åkte till jobbet så var det helt fantastiskt vackert ute. Solen sken starkt mellan dimslöjorna och jag var bara tvungen att ta den alternativa och lite lite längre vägen till jobbet för att få ett par bloggbilder.

Förkylningen håller ett stenhårt grepp om mig, men jag måste jobba så ett par halstabletter, en kopp te och en alvedon senare var jag på väg. Ikväll skulle jag och två väninnor på 4good-kväll i Stockholm, men en kunde inte åka och jag ville såååå gärna åka men vår tredje väninna bestämde åt mig i morse bestämt att jag inte ska åka utan hålla mig hemma och vila ikväll. Jag känner mig som en rejäl bov som sviker henne för jag vet att hon inte åker själv, men tack och lov så vet jag att hon menar det när hon säger att vi gör något tillsammans en annan gång istället.

Kroppen är så nergången nu efter ett par år med tuffa operationer så jag drar på mig varje liten baskilusk, så nu ska kroppen få vila upp sig, sen ska jag påbörja återuppbyggnad av både styrka, kondition och energi. Jag frossar just nu i måbra-böcker, appar, poddar, bloggar.. ja, allt jag kan sätta händerna på.

Så.. nu ska det bli positivare toner här inne, och mycket mer fotande, för det mår jag bra av!!!