Nya kuddar och nyfunnen butik

140926_UH08410140926_UH08409140926_UH08408140926_UH08407
Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro G

Förra helgen var jag och dottern till Erikslunds shoppingcenter i Västerås och shoppade lite grann, och då stod en inredningsbutik och gjorde reklam för sig.. och jag tvingade dottern att hänga med så jag fick botanisera bland alla tjusiga prylar.

140926_1140926_2

Butiken heter Picked Out och finns i Västerås. Jag tycker att ni absolut ska besöka dem, både fysiskt och “webbigt” :).
Jag fick med mig två nya urfina kuddar från PB Home, som gifte sig riktigt fint med mina nya accentkuddar ifrån IKEA. Jag har bestämt mig för att prova att ha rosa som accentfärg i vardagsrummet nu i höst, och än så länge så trivs jag med de rosa inslagen. Vi får väl se hur länge jag vill ha färg :).

Jag tror att jag inom kort kan presentera en liten kul grej, vi får väl se :o).

Jag passar på att önska er en toppenfredag!! Här är det ju kalas ikväll men jag sitter lugnt i båten.. är fortfarande på tok för svag för att orka hjälpa till med förberedelserna, så det får resten av familjen fixa och trixa med.

Vad händer hos er andra där ute i världen?

25 september, 2014
28 september, 2014

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  mittgodastefinaste

  26 september, 2014

  Underbart med lite nya kuddar det gör så mycket! Jättefina milda färger på de där du visar! Älskar rosa!

  En fin fredag till dig! Kram jenny

 2. Svara

  Lena

  26 september, 2014

  Just ja, den har jag hört talas om. Ska försöka lägga det på minnet.

  Hoppas du snart är på benen!

  Kram Lena

 3. Svara

  ullis

  26 september, 2014

  Vad skönt att din op gick bra även om du blir lite halvhandikappad ett tag men det går ju över. Fin grejer du hittade också och tänk vilken konkurrens de har all dessa webbutiker som säljer inredning – men jag måste naturligtvis kolla in denna också. Lycka till med kalajset i helgen!

  Kram Ullis

 4. Svara

  Inredning & guldkanter

  26 september, 2014

  Så fint du har det i soffdelen. Tack för tipset på butik ska till västerås snart. ska kika in där då. Kram Pernilla

 5. Svara

  Linda

  27 september, 2014

  Superfina nya kuddar. Är själv på jakt efter något nytt till vardagsrumssoffan.

  Vad fint du lagt in med relaterade inlägg. Nice!

  Saknat dig sååå mycket på jobbet och då absolut inte bara för din kompetens som kontorschef utan som en så jädra bra kompis och vän.

  Kram Linda

LEAVE A COMMENT