En kväll med Basalt i skärgården

Igår eftermiddag klev vi på båten som jobbet hade abonnerat för en skärgårdstur med middag och underhållning. Så himla härligt. På dagen hade det regnat mer än jag någonsin sett tror jag, men lagom tills vi skulle ta oss mot båten så sprack det upp och blev jättefint väder. Såklart!

Det var supermysigt inrett i blått och vitt med gulddetaljer, precis som man tänker sig på en skärgårdsbåt. Vår nya Facility Manager Marja var en av arrangörerna som förberett allt inför resan.

Mathilda är vår Marknadskommunikatör och hon och jag jobbar gemensamt med employer branding så vi fick hänga med våra arrangörer till båten lite tidigare än de andra så vi kunde ta lite fina bilder, och vi hjälpte även till på ett hörn med lite förberedelser. Mathilda är så himla härlig att jobba ihop med :-)

Tjejerna hade fått tips om att göra olika bordsplaceringsbord med godissorter och då sprida ut samma typ av godis på borden, så det fanns något för alla. Jag själv hamnade vid Geléhallon-bordet vilket passar mig utmärkt.. eller ja, kanske hade det varit bättre om jag hamnade på lakritsbordet, då hade inte lika många godisar ramlat in i munnen :-)

Våra kontorsansvariga, Emma i Stockholm och Marja i Enköping, hade verkligen styrt upp en jättehärlig kväll för oss. Guldstjärna till er båda!!

Åskan blixtrade och mullrade runtom oss men på båten var det uppehåll och bara glada miner på soldäck. Men Stockholm är bra jädrans vackert i sommarskrud!

Några av mina härliga kollegor som också är mina nära vänner!

Jag fick äntligen inviga min sommarklänning från Ellos, så glad över den!!

I Basalts HR-team är vi tre personer varav Lilian är vår rekryteringsansvarig och alltså min kollega.. like her a lot ❤️. Jag är så oändligt glad för henne och Louise som är vår chef.

Menyn var gudomligt god och passade mig som handen i handsken.. förrätten bestod av sparris med kaviar, hollandaisesås och färska örter. Magiskt!! Till varmrätt fick vi, som tyvärr inte hamnade på bild, en galet god fiskrätt.

Tävlingar fanns det, dels ett bingo som fick mina kollegor att göra mer eller mindre crazy grejer 😂 och dels ett musikquiz som var riktigt roligt!! Tyvärr var jag inte i det vinnande laget, men det var minst lika kul att titta på!!

Desserten var heeeeeeelt i min smak, creme brulée med färska hallon.. alltså, om jag hade kunnat så hade jag klämt i mig flera stycken efter varandra.

Stort TACK till alla som gjorde kvällen så himla trevlig! Hem från Stockholm åkte vi buss och jag var trött som aldrig förr och satt och halvslumrade och lyssnade på kollegorna som hade helt galna berättelser och diskussioner. Jag slumrade med ett stort leende. När jag kom hem hade Micke kommit hem från Norge så det var riktigt mysigt att krypa ner i en varm famn.