Att kika in i en berså

Vår sista dag på Gotland bjöd äntligen på lite sol och värme, och Nathalié som älskar att bada önskade en tripp till Gnisvärd för att bada, så vi åkte mot Tofta. På vägen dit var planen att hitta ett café och äta saffranspannkaka innan vi lämnade ön och jag föreslog att vi skulle stanna på butiken Berså där de även har lite go’fika.

Supermycket fin inredning och fina kläder hade de, men dessvärre ingen saffranspannkaka, så det blev ett kort fotostopp och sen åkte vi vidare.

Inspirationen satte fart direkt, och inne i deras lilla butik som ligger i ett hus så var det så fina pelargoner som stod i höga vita fönster och jag föll pladask.. sen insåg jag att “vad sjutton, det är ju precis så vi har hemma hos oss” :-)).. jaja, något var det ju som fångade mitt öga!

Små ängsblommor i en glasvas.. kan det bli bättre än så?!

Och som sagt, fika har de och man kan sitta ute i trädgården på dessa underbara trämöbler. Jag gillar det här MASSOR och sa när vi åkte därifrån att Berså är en butik som jag skulle kunna bli fattig på :-). Rekommenderas varmt!