När naturen bjuder på sig själv

160610_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_fredagsbuketten_hundkex_svenskttenn_stubben_stubbevas-7940

Underlägg | Vas | Ljuslykta | Köksmöbler

 

160610_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_fredagsbuketten_hundkex_svenskttenn_stubben_stubbevas-7946

 

160610_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_fredagsbuketten_hundkex_svenskttenn_stubben_stubbevas-7949

Hej lördagsgodingar!

I morse vaknade tanten 04.23 *piiiip*.. lyckades slumra till men strax efter fem-snåret var det kört, så en sväng på Fejjan, en sväng på Insta.. sen ledsnade jag och lämnade en plirande älskling som skrattade gott när jag sa att klimakterietanten inte kan sova längre. Han somnade om gott.

Som ni såg igår på min vlogg så var jag ute och plockade blommor och det är fantastiskt att naturen bjuder på sig själv så vi kan njuta av den. Vi människor borde bara bli jävligt mycket bättre på att bjuda tillbaka och ta hand om naturen också.

I mitt “badkar” till vas står nu en bunt ogräs och ger precis den där somriga känslan som jag vill ha i köket. I vardagsrummet har en megabukett med höga lupiner fått ramla ner i den stora vasen. Det är så himla fint!!

Nu skriker sonen på mig att vi måste åka.. firmafest hägrar och jag ska agera taxi till uppsamlingsplatsen. Frågan är om jag kan gömma mig och hänga med och ha roligt?! Tror ni att dom vill ha med en tant?! Näe, jag har ett annat mission.. när jag kommer hem ska jag fotografera en hel del grejer som ska läggas ut på min bloppis-sida. Nu är det dags att “kill my darlings” och sälja saker som inte är rätt för mig.

Ciao så länge.
PS! Glöm inte att du kan följa mig på sociala medier osv.. titta på knapparna i menyn till höger :-). Utan just DIG, dina kommentarer och dina likes.. då vore jag ingenting här i den stora internetvärlden. PUSS