När jag hälsade på i Sallys hus

När jag var på bloggträff hemma hos Katarina så fick vi alla gå runt och titta hur hon och hennes familj bor, och det var vi alla såklart glada för då detta hus har setts på många bilder i hennes blogg :).

 

Att hitta små “stilleben” här och där kändes så enkelt och oplanerat även fast jag vet att det ligger mycket känsla, planering och tanke bakom. Att vid entrén ha en lite slarvigt slängd pläd över armstödet på en korgfåtölj känns ju rätt simpelt.. fast näe, det var en del i en stor helhet.

 

Det lantliga köket gillades verkligen mycket, med gammeldags vita luckor mot hårda kantiga stenskivor, mjuka och hårda detaljer som mötte varandra i en hiskelig mix.

Ja, jag erkänner villigt att jag är lite avundsjuk faktiskt :-).

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Lena - gott för själen

    28 maj, 2018

    Mm, avundsjuk är just vad man blev av det där hemmet! En fantastisk känsla för det där lilla extra.

    Kram Lena

LEAVE A COMMENT